CHP KADIN KOLLARINDAN EFES SELÇUK KAMUOYUNA

    Bilindiği üzere; Efes Selçuk’ta beş senedir İzmir GAZ, GEDİZ ELEKTRİK ve İZSU tarafından alt yapı çalışmaları gerçekleştirilmektedir. Tüm bu çalışmalar esnasında kentin cadde, sokak ve yollarında bazı aksaklıklar meydana gelmektedir. Ancak meydana gelen bu aksaklıkların Efes Selçuk Belediyesi’ne ve belediye başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel’e mal edilmeye çalışılması son derece yanlıştır.
  Bu kapsamda; Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel’in göreve geldiği günden bu yana geçen sürenin sadece 100 günlük kısmında yürünmez yollarda yürünmeye başlandığı gibi; sadece 6 ay içerisinde 55 bin metrekare asfalt yapılmıştır.
  Bilindiği gibi; Efes Selçuk’ta beş yıldır İzmir GAZ, GEDİZ Elektrik ve İZSU’nun yaptığı alt yapı çalışmaları sebebiyle kentin sokak ve caddelerinde meydana gelen bozukluklara Belediyemiz kurum ölçeğinde çözümler sunmaktadır. Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalarda İZSU, İZMİR GAZ, Gediz Elektrik gibi kurumların yatırım programları göz önünde bulundurulmaktadır.
  14 Mayıs Mahallesi’nde kış mevsimi olmasına rağmen İZMİR GAZ’ın doğal gaz çalışmalarına başlaması sebebiyle mahallede başlayan kazı çalışmaları sonucu oluşan çukurlarla ilgili Efes Selçuk Belediyesi’ne bağlı ilgili ekipler her gün gerekli incelemeleri yaparak; düzeltilmesi gereken yerlerle ilgili gerekli kurumlara bildirimler yine belediye ekipleri tarafından yapılmaktadır. Ayrıca 6 ay içerisinde 65 yolda süren asfalt çalışmaları İZSU, İZMİR GAZ, Gediz Elektrik gibi kurumların yatırım programları göz önünde bulundurularak yapılmıştır. Bu kurumlar çalışma yapacak olmasaydı belediyemiz tarafından yapılacak asfalt hizmeti 55 bin metrekare ile sınırlı kalmayacaktı.
  Bu bağlamda AK Parti Kadın Kolları Başkanının sembolik olarak yağmur suyundan tahrip olan yola çiçek ekerek siyasi kamuoyu oluşturmasını manidar buluyoruz. Çünkü; söz konusu fotoğrafta bir zamanlar düşüp dizini, bacağını kıran vatandaşlarımız oldu. Belediye Başkanımız göreve gelir gelmez başlattığı yol ve asfaltlama çalışmaları ile bu yollar yürünebilir hale dönüştürülmüştür.
  Bugün AK Kadınlar olarak bir fotoğraf üzerinden siyaset yapanlara seslenmek istiyoruz! Önceki dönem partinizin Belediye Başkanı ve sizler beş yılda hangi yolları, cadde ve sokakları gezip gördünüz… Beş yılda hangi vatandaşın sesine kulak verdiniz? AK Kadınlar önceki dönem neredeydi? Ülkemizde her geçen gün kadın cinayetleri, çocuk cinayetleri artarken sizler bugüne kadar nasıl bir eylem yaptınız? Yollar yapılır, bu kentte her türlü düzenlemeler bir şekilde yapılır ancak; hemen hemen her gün cinsel istismara uğrayan ve katledilen kadınlarımız, çocuklarımız geri gelir mi? Gelmez..
  Sonuç itibariyle; vatandaşlarımız artık ilçe Başkanlığı ve koltuk için mücadele edenlerin bu şekilde siyasi bir algı oluşturmasını görüyor ve bunu da kendi hür iradeleri ile kamuoyunda dile getiriyorlar..
  Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları olarak; Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel’in üzerinden siyaset yapanları, haksız yere eleştiri yaparak kamuoyu oluşturanları bu ilçeye hizmet etmeye davet ediyoruz… Çünkü bizim işimiz SHOW yapmak değil, hizmet vermektir…