CHP Selçuk İlçe Başkanlığından Açıklama

 

Kamuoyunun dikkatine!
İki gün önce bazı yazılı ve görsel basında Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu SENGEL’ in kuzenini Özel Kalem Müdürü olarak görevlendirdiği şeklinde gerçekle hiçbir ilgisi olmayan, özensizce hazırlanmış bir habere hep birlikte şahit olduk. 
Öyle ki; 
- Habere konu olan belediye çalışanı Oya ONBAŞIOĞLU CERİTOĞLU Belediyeye yeni alınmış değil 16 yıldır belediye çalışanıdır. 
- Selçuk Belediyesinde Özel Kalem Müdürlüğü gibi bir kadro bulunmamasına rağmen sanki bu kadroya terfi ettirilmiş gibi yansıtılması kabul edilemez. Aslında önceki görevi ile mukayese edildiğinde, kurum içi atandığı sekreterlik pozisyonuyla iddia edildiği gibi terfi etmeyip aslında tenzili rütbe ye uğramıştır.

CHP İlçe örgütü olarak, habercilik ilkesiyle bağdaşmayan, baştan sona yanlışlarla dolu, özü araştırılmadan, özensizce hazırlanan bu haberi Belediye Başkanımız Filiz CERİTOĞLU SENGEL’i itibarsızlaştırma girişimi olarak değerlendiriyor ve şiddetle kınıyoruz. 
Böyle asılsız bir haberin SÖZCÜ gibi güvenilen bir gazete tarafından tüm ülke gündemine taşınmış olması bizleri derinden üzmüştür.
Özetle; Seçildiği günden bu yana İlçe örgütümüzle birlikte uyum içerisinde çalışarak, Selçuk halkına söz verdiği kısa ve uzun vadeli projeleri hayata geçirebilmek için inanılmaz bir enerji sarf eden ve yalnızca partililerimizin değil Selçuk Halkının’ da büyük çoğunluğunun takdirini kazanmış olan Belediye Başkanımız Filiz CERİTOĞLU SENGEL’ in önünü kesme çabalarının sonuçsuz kalacağını hepimiz biliyoruz. 
CHP İlçe yönetimiz, tüm bileşenleriyle, öncesinde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Belediye Başkanımızla bir ve birlik olarak daha iyi bir Selçuk için çalışmaya devam edecektir. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Mehmet KARANFİL
CHP SELÇUK İLÇE BAŞKANI