Selçuk Galatasaraylılar Derneğinden Anlamlı Ziyaret

Ülkenin içinde bulunduğu son günlerde Selçuk Galatasaraylılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Selçuk Jandarma Karakolu ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Yapılan bu ziyarette toplumsal mesaj vermek istediklerine dikkat çeken Dernek Üyeleri; "Polisimiz ve askerimizle omuz omuza olduğumuzu bir kez daha buradan vurgulamak isteriz" dediler.

Selçuk Galatasaraylılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, beraberindeki bazı taraftarları ile birlikte Selçuk Jandarma Karakolu ile İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği her iki ziyarette dernek yöneticileri güvenlik güçlerine moral olması adına  karanfil verdiler. Dernek Başkanı Salih Soylu yapılan bu anlamlı ziyaret ile ilgili yaptığı  açıklamada;; "Bizler Selçuklu Galatasaraylılar ve Türk ulusu olarak; Ülkemizin  dirliğini ve  birliğini bozmak isteyenlere her zaman karşı geleceğiz.  Askerimize, polisimize ve  halkımıza zarar vermelerine  fırsat vermeyeceğiz" dediler.

Görevi başında Türk ulusu için canını ortaya koyan tüm şehitlere rahmet, ailelerine baş sağlığı dileyen Dernek yöneticileri, ayrıca yarılara da acil şifalar dilediler. Toplumsal mesaj vermek adına böyle bir ziyareti gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Dernek Yöneticileri, "Bizler her zaman polisimiz ve askerimizin yanında olacağız. Bu konuda üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız" diye konuştular.

Nilüfer Öztürk Sılay