OKULUMA GERİ DÖNERİM

                     

         Merhabalar.

Uzun bir aradan sonra yeniden sizlerle buluşmak beni çok mutlu etti.

Yazılarıma kısa bir mola vermemin sebebi sağlık sorunlarımdı.

Tedavilerim sona erdi. Sağlıklı bir şekilde aranızdayım. Bununla ilgili yazımı daha sonra sizinle paylaşacağım.

Gelelim bugüne

Dün Selçuk belediyesi basın bürosundan aradılar. Selçuk Belediye başkanı  Bakıcı'nın  basın toplantısının olduğunu ilettiler.

Seve seve katıldık.

Başkan Bakıcı,son 4.5 yılını özetledi.

2014 seçimlerinde Hükümet, Belediye el ele güzel günlere sloganıyla  Belediye Başkanlığa aday olduğunu, Selçuk Belediyesinin 4.5 yılda yaklaşık 213 milyonluk gelir elde edildiğini, 253 milyonda giderlerlerinin olduğunu, Devlet'in  katkılarıylada Selçuk'a 293 milyon liralık da ekstra  yatırımların gerçekleştiğini anlattı.

Aziz Kocaoğlu ile de çok uyumlu çalıştıkların 90 milyon liralık yatırımın da  İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını belirten Başkan Bakıcı, son günlerde Selçuk halkının merak ettiği konuya da açıklık getirdi. Bakıcı, Selçuk Belediye kreşinin  Milli eğitime devredilmesinin yasalar gereği olduğunu ifade etti.
 
Son günlerde adaylığı konusunda ki spekülasyonlara da son veren Bakıcı,''Ben AKP'nin adayıyım başka bir parti den aday olmam söz konusu değil. Eğer AKP aday göstermezse Okuluma geri dönerim.'' dedi.

Israrlı sorularımıza son derece sakin cevaplar veren Başkan Bakıcı'nın rahat tavırlarından AKP'de başka bir aday adayının şansının olmadığı izlenimi ni verdi.

Başkan Bakıcı'nın kendi partisini sert eleştirilerden  kaçınmaya  çalıştığını izledim, ama yinede dert yanmaktan geri kalmadı.

Haksız da sayılmaz bence de

AKP meclis üyeleri her oylamada Bakıcının karşısında yer aldığını tüm selçuk halkı biliyor.

Basın toplantısında  meclis üyelerim chp ile el ele verip bana cephe aldılar diye de sitemini dile getirdi.

Selçuk AKP ilçe yönetimiyle de arasının hep mesafeli olduğunu, şimdiki rakibinin de İlçe Başkanı Osman Başterzi olduğunu biliyoruz.

Şunu da belirtmeden geçemiyeceğim. AKP'nin adayı yine Zeynel Bakıcı gibi duruyor.

Olmazsa nemi olur ?

Okuluma geri dönerim.

Bunu ben değil Başkan Bakıcı diyor.

Haftaya CHP'nin adaylarını yazacağım.

Görüşmek dileğiyle hepinize sağlıklı ve mutlu haftalar dilerim.