SELÇUKLULAR’A BİZİM KIZ SÖZÜ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, çalışmalarını köy ziyaretleri ile sürdürüyor. Çamlık ve Havutçulu mahallelerinde Selçuklularla buluşan, halkın ‘bizim kız’ diye bağrına bastığı Sengel, “Problemleri biliyorum, çözümlerini de biliyorum. Kapım hepinize her zaman açık olacak. Sözüm söz olsun tüm sıkıntılarınızı çözeceğim” sözünü verdi.

CHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, Çamlık ve Havutçulu mahallerinden başladığı köy ziyaretlerinde yoğun bir ilgiyle karşılandı. Evlere konuk olup ev hanımlarının isteklerini, beklentilerini dinleyen onlarla fikir alışverişinde bulunan Sengel, köy kahvelerinde hemşehrileriyle çay içip sohbet etti. Sokaklarda çalışan emekçilerle dertleşti, gördüğü herkesle kucaklaştı. Gönüllere konuk olmak için bu yola çıktıklarını, Selçukluların tüm beklentilerine çözüm sunmak için onların fikirlerini her şeyin üzerinde tuttuğunu anlatan Sengel, “Seçim çalışmalarımızda görüntü olsun diye sohbetler gerçekleştirmiyor, her kesimin fikrini sorup not ediyoruz. Bir belediye başkanından, ‘bizim kız’ deyip bağrınıza bastığınız kızınızdan, kardeşinizden isteğiniz nedir diye soruyorum. Köy evlerinde bağdaşımı kurup onların samimi sohbetinde bu insanların ve bu toprakların neye ihtiyacı olduğunu anlıyorum. Kapı kapı dolaştım, kucaklaştım. Ev hanımlarının isteklerini ve fikirlerini dinleyip ‘geleceği ve kentimizi Filizlendirmek’ için bir adım daha birlikte attık. Hemcinslerim ‘bir kadın evini temizleyip güzelleştiriyorsa kenti de güzelleştirir’ diyerek bu yolda bana çok büyük bir güç kattı” açıklamasında bulundu.




‘MESAFELER BİZE ZOR GELMEZ, HEP YAN YANA OLACAĞIZ’

“Çocuklarımızın, kadınlarımızın, gençlerimizin ve büyüklerimizin tüm problemlerini biliyorum. Çözümlerini de biliyorum” diyen Sengel, verdiği sözleri şöyle sıraladı: “Sıcacık çayları ve sıcacık sohbetleri ile köy kahvelerindeki hemşehrilerime, köylüme, ev hanımlarına, annelere, babalara ve tüm gönüldaşlarıma sözüm olsun. Mahsülünüz yerde kalmayacak. Belediyeye ve başkanına ulaşmanız artık iş olmayacak. Ulaşımınız problem olmaktan çıkacak. Çocuklarımızın eğitim ulaşımları asla ve asla dert olmayacak. Mesafeler bize zor gelmez, uzak gelmez…

Sözümüz söz her daim yan yana olacağız… Sözüm söz olsun…” dedi.