Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı İlçemizi Ziyaret Etti.

Siyaset 20.06.2020 - 11:30, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 6741+ kez okundu.
 

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı İlçemizi Ziyaret Etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı İlçemizi Ziyaret Etti.
  İl Başkanı Sayın Kerem Ali Sürekliyi ziyaretinde, Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, İl Başkan Yardımcısı Furkan Katmerci, İl Teşkilat başkan yardımcısı Feyim Özçelik, İl yönetim kurulu üyesi Bora Ersan‘la birlikte Selçuk Adalet ve kalkınma partisi belediye meclis üyeleri de eşlik ettiler. Adalet ve kalkınma Partisi ekibi Selçuk’ta Bazı temaslarda bulundu. İlk olarak Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret edildi. Ticaret odası ziyaretinde UNESCO Dünya Mirası Listesi‘nde yer alan Selçuk ilçemizin ticaret hacminin genişletilmesine yönelik istişarede bulunuldu. İlçe Kaymakamı Ekrem İnci Makamında Ziyaret Edildi. Sürekli daha sonra 2011 Yılında Binali Yıldırımın Başbakanlık döneminde “35 İzmir 35 Proje” kapsamında Efes'i yeniden denizle buluşturmak için başlatılan Selçuk Antik Kanal Projesi çalışma alanın da incelemelerde bulundu. Pamucak proje alanına gelen ekip çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı. Selçuk Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu ziyaretlerinden ötürü “Kıymetli İl Başkanımıza, Milletvekilimize, Grup Başkan Vekilimize, İl Yerel Yönetimler Komisyonumuza, Teşkilatımızın bir birinden değerli mensuplarına İlçemize gösterdikleri ilgi için en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.”dedi. Ekip daha sonra Selçuk’tan Ayrıldı.
Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı İlçemizi Ziyaret Etti.

 
İl Başkanı Sayın Kerem Ali Sürekliyi ziyaretinde, Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, İl Başkan Yardımcısı Furkan Katmerci, İl Teşkilat başkan yardımcısı Feyim Özçelik, İl yönetim kurulu üyesi Bora Ersan‘la birlikte Selçuk Adalet ve kalkınma partisi belediye meclis üyeleri de eşlik ettiler.

Adalet ve kalkınma Partisi ekibi Selçuk’ta Bazı temaslarda bulundu. İlk olarak Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret edildi. Ticaret odası ziyaretinde UNESCO Dünya Mirası Listesi‘nde yer alan Selçuk ilçemizin ticaret hacminin genişletilmesine yönelik istişarede bulunuldu.



İlçe Kaymakamı Ekrem İnci Makamında Ziyaret Edildi.

Sürekli daha sonra 2011 Yılında Binali Yıldırımın Başbakanlık döneminde “35 İzmir 35 Proje” kapsamında Efes'i yeniden denizle buluşturmak için başlatılan Selçuk Antik Kanal Projesi çalışma alanın da incelemelerde bulundu. Pamucak proje alanına gelen ekip çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı.



Selçuk Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu ziyaretlerinden ötürü “Kıymetli İl Başkanımıza, Milletvekilimize, Grup Başkan Vekilimize, İl Yerel Yönetimler Komisyonumuza, Teşkilatımızın bir birinden değerli mensuplarına İlçemize gösterdikleri ilgi için en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.”dedi. Ekip daha sonra Selçuk’tan Ayrıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.