Eğtim Sen İzmir 1 nolu Şube Toplantısını Selçuk'ta gerçekleşirdi.

Eğitim 30.09.2018 - 14:05, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 5687+ kez okundu.
 

Eğtim Sen İzmir 1 nolu Şube Toplantısını Selçuk'ta gerçekleşirdi.

​EĞİTİMSEN İzmir 1 nolu şubeye bağlı ilçe temsilciler toplantısı dayanışma kahvaltısı Selçuk'ta gerçekleştirildi.
       Tüm üyelerin kahvaltıda bir araya gelmesiyle başlayan etkinlikler Ankara'dan gelen eğitimci Birol ALGAN'ın "Değişen eğitim programları bağlamında açık ve örtük/gizli eğitim“ konulu sunumuyla devam etti. ALGAN;  alternatif eğitim yöntemleri ve eleştirel pedagoji konusunda  yaptığı sunum ile öğretmenlerden büyük beğeni topladı.                İBB Selçuk Cemevinde gerçekleştirilen kahvaltıda bir açıklama yapan Eğitimsen Selçuk Baştemsilcisi Güngör USLU; Yeni eğitim öğretim yılına artan sorunlarla başlandığını özellikle liselere yerleştirmelerde yaşanan sıkıntıların devam ettiğini,her türlü yöntemin denenmesine rağmen İHO ve İHL yeteri kadar ilginin olmadığını söyledi. Selçuk İmam Hatip Ortaokulu 5. sınıfına  5 öğrenciyle devam edildiğini söyledi.Ayrıca bu sene mücadele yılı olacaktır. Tüm eğitim emekçileriyle birlikte ortak mücadele yürütmeyi düşünüyoruz, Biz kazanacağız dedi.              Kahvaltı ve eğitim çalışmasının ardından İzmir 1 nolu şubeye bağlı İlçe temsilciler kurulu toplantısına geçildi. Toplantıda ilçelerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.  Temsilciler Meclisi toplantısına,  Eğitimsen İzmir 1 nolu şube başkanı Necip VARDAL ve yürütme kurulu üyeleri ile Torbalı, Bayındır, Tire, Ödemiş ve Selçuk Temsilciliklerinden yürütme kurulu üyeleri katıldı.                      
​EĞİTİMSEN İzmir 1 nolu şubeye bağlı ilçe temsilciler toplantısı dayanışma kahvaltısı Selçuk'ta gerçekleştirildi.

       Tüm üyelerin kahvaltıda bir araya gelmesiyle başlayan etkinlikler Ankara'dan gelen eğitimci Birol ALGAN'ın "Değişen eğitim programları bağlamında açık ve örtük/gizli eğitim“ konulu sunumuyla devam etti. ALGAN;  alternatif eğitim yöntemleri ve eleştirel pedagoji konusunda  yaptığı sunum ile öğretmenlerden büyük beğeni topladı.
      
        İBB Selçuk Cemevinde gerçekleştirilen kahvaltıda bir açıklama yapan Eğitimsen Selçuk Baştemsilcisi Güngör USLU; Yeni eğitim öğretim yılına artan sorunlarla başlandığını özellikle liselere yerleştirmelerde yaşanan sıkıntıların devam ettiğini,her türlü yöntemin denenmesine rağmen İHO ve İHL yeteri kadar ilginin olmadığını söyledi. Selçuk İmam Hatip Ortaokulu 5. sınıfına  5 öğrenciyle devam edildiğini söyledi.Ayrıca bu sene mücadele yılı olacaktır. Tüm eğitim emekçileriyle birlikte ortak mücadele yürütmeyi düşünüyoruz, Biz kazanacağız dedi.
    
        Kahvaltı ve eğitim çalışmasının ardından İzmir 1 nolu şubeye bağlı İlçe temsilciler kurulu toplantısına geçildi. Toplantıda ilçelerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.  Temsilciler Meclisi toplantısına,  Eğitimsen İzmir 1 nolu şube başkanı Necip VARDAL ve yürütme kurulu üyeleri ile Torbalı, Bayındır, Tire, Ödemiş ve Selçuk Temsilciliklerinden yürütme kurulu üyeleri katıldı.

                     
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.