OTO ALIM SATIMINDA MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ ALDILAR

Esnaf 26.09.2019 - 11:25, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 5583+ kez okundu.
 

OTO ALIM SATIMINDA MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ ALDILAR

OTO ALIM SATIMINDA MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ ALDILAR
  Selçuk’ta, ikinci el motorlu kara taşıtları alım satım sorumlusu seviye 5 mesleki yeterlilik belgesi için Selçuk Ticaret Odası’nda düzenlenen sınavı başarıyla tamamlayan kişilere belgeleri STO Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu tarafından verildi. STO tarafından düzenlenen ve TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve belgelendirme Merkezleri tarafından geçtiğimiz ay teorik ve uygulamalı sınavı yapılmıştı.   Sınavlarda başarılı olan 8 kişiye Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu - Seviye 5 belgeleri ve mesleki yeterlilik kimlik kartları STO tarafından verildi. STO Başkanı Yolcu yeterlilik belgesi alanları kutlayarak iş hayatlarında hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
OTO ALIM SATIMINDA MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ ALDILAR
 
Selçuk’ta, ikinci el motorlu kara taşıtları alım satım sorumlusu seviye 5 mesleki yeterlilik belgesi için Selçuk Ticaret Odası’nda düzenlenen sınavı başarıyla tamamlayan kişilere belgeleri STO Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu tarafından verildi. STO tarafından düzenlenen ve TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve belgelendirme Merkezleri tarafından geçtiğimiz ay teorik ve uygulamalı sınavı yapılmıştı.
 
Sınavlarda başarılı olan 8 kişiye Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu - Seviye 5 belgeleri ve mesleki yeterlilik kimlik kartları STO tarafından verildi. STO Başkanı Yolcu yeterlilik belgesi alanları kutlayarak iş hayatlarında hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.