SELÇUK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ÖRNEK ÇALIŞMA

Eğitim 24.10.2018 - 16:32, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 3586+ kez okundu.
 

SELÇUK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ÖRNEK ÇALIŞMA

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okulların açılmasıyla birlikte özellikle ilkokul öğrencilerine yönelik sosyal ve kültürel çalışmalarını hızla sürdürüyor.
  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okulların açılmasıyla birlikte özellikle ilkokul öğrencilerine yönelik  sosyal ve kültürel çalışmalarını hızla sürdürüyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Bedenim Bana Ait” ve “Zorbalığa Karşı El Ele” adlı etkinlik kitaplarının dağıtımına başlandı. İlkokul 2. ve 3. sınıf öğrencilerine yönelik; öğrencilerin psiko-sosyal yönlerinin gelişmesi, kişiliklerini tanımaları, bedensel özelliklerinin farkına varmalarının sağlanması, duygularını (öfke-üzüntü-sevinç-korku-kaygı-pişmanlık-merhamet-dürüstlük ve cesaret) rahat ifade etmelerini ve bunu günlük hayat içinde kullanımlarının kazandırılması, akran baskısına ve zorbalığa karşı “HAYIR “diyebilme beceri ve davranışının geliştirilmesi amacıyla “Bedenim Bana Ait” ve “Zorbalığa Karşı El Ele “etkinlik kitapları  dağıtımına başlandı. Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan kitaplar, ilkokul rehber öğretmenleri gözetiminde öğrencilere dağıtılarak bilgilendirilmeleri çeşitli etkinlikler yaparak sağlandığı belirtildi. Bu etkinlikte asıl amacın; öğrencilerin duygularını tanımaları, ifade beceri ve tutumları geliştirilerek  rehber öğretmeni, sınıf danışman öğretmeni, okul müdürü ve aile işbirliği koordinasyonu sağlanarak farkındalık yaratmak olduğu belirtildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okulların açılmasıyla birlikte özellikle ilkokul öğrencilerine yönelik sosyal ve kültürel çalışmalarını hızla sürdürüyor.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okulların açılmasıyla birlikte özellikle ilkokul öğrencilerine yönelik  sosyal ve kültürel çalışmalarını hızla sürdürüyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Bedenim Bana Ait” ve “Zorbalığa Karşı El Ele” adlı etkinlik kitaplarının dağıtımına başlandı.

İlkokul 2. ve 3. sınıf öğrencilerine yönelik; öğrencilerin psiko-sosyal yönlerinin gelişmesi, kişiliklerini tanımaları, bedensel özelliklerinin farkına varmalarının sağlanması, duygularını (öfke-üzüntü-sevinç-korku-kaygı-pişmanlık-merhamet-dürüstlük ve cesaret) rahat ifade etmelerini ve bunu günlük hayat içinde kullanımlarının kazandırılması, akran baskısına ve zorbalığa karşı “HAYIR “diyebilme beceri ve davranışının geliştirilmesi amacıyla “Bedenim Bana Ait” ve “Zorbalığa Karşı El Ele “etkinlik kitapları  dağıtımına başlandı. Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan kitaplar, ilkokul rehber öğretmenleri gözetiminde öğrencilere dağıtılarak bilgilendirilmeleri çeşitli etkinlikler yaparak sağlandığı belirtildi.

Bu etkinlikte asıl amacın; öğrencilerin duygularını tanımaları, ifade beceri ve tutumları geliştirilerek  rehber öğretmeni, sınıf danışman öğretmeni, okul müdürü ve aile işbirliği koordinasyonu sağlanarak farkındalık yaratmak olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.