AKP Selçuk İlçe Kongresi Ne Zaman?

Siyaset 25.02.2020 - 15:30, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 7364+ kez okundu.
 

AKP Selçuk İlçe Kongresi Ne Zaman?

AKP Selçuk İlçe Kongresi Ne Zaman?
AK Parti İzmir İl Teşkilatı, kongre maratonuna hazırlanıyor. Teşkilat, 8 Mart itibariyle sandık başına gitmeye başlayacak. AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısında 30 ilçenin kongre tarihi belli oldu. Sandık maratonu 8 Mart Pazar günü Kınık, Bergama ve Aliağa ile başlayacak, 22 Nisan Çarşamba günü ise Güzelbahçe kongresiyle tamamlanacak. İşte kongre takvimi;
AKP Selçuk İlçe Kongresi Ne Zaman?

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, kongre maratonuna hazırlanıyor.

Teşkilat, 8 Mart itibariyle sandık başına gitmeye başlayacak. AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısında 30 ilçenin kongre tarihi belli oldu.

Sandık maratonu 8 Mart Pazar günü Kınık, Bergama ve Aliağa ile başlayacak, 22 Nisan Çarşamba günü ise Güzelbahçe kongresiyle tamamlanacak.

İşte kongre takvimi;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.