BİLETİN GELİRLERİ AKUT DERNEĞİNE BAĞIŞLANACAKTIR....

Güncel 14.08.2024 - 08:47, Güncelleme: 21.08.2024 - 09:54 3961+ kez okundu.
 

BİLETİN GELİRLERİ AKUT DERNEĞİNE BAĞIŞLANACAKTIR....

BİLETİN GELİRLERİ AKUT DERNEĞİNE BAĞIŞLANACAKTIR....
  "I like to Move it" parcasi ile bundan tam 30 yil evvel Tum dunya listelerinde 1 numara olan arkasindan hic durmadan "Go On Move" ve "Can You Feel it" adli parcalariyla yine bir numara oturan dunyaca unlu Real 2 Reel feat Mad Stuntman , 30. Yil Remixler turnesinin ilk show’unu Muhtesem bir ekip ile Kusadasi "Lucky Club" ta 29 Agustos ‘da gerceklestirecek.   Mad Stuntman ayrica bu konserin gelirlerini ulkemizin goz bebegi "AKUT Arama ve Kurtarma" dernegine bagisliyacagini ilan etti. Sanatciya ,danscilari haricinde Dj olarak "Ibiza Planet" partisinin resident dj‘i Miami’den Drummer Jay, muhtesem bir Davul ve Dj show ile eslik edecek, Gruba Antalya’dan Kemani ile "Bahar Ina" misafir muzisyen olarak katilacak. Toplam 2,5 saatlik bir show sergileyecek olan grup ayni zamanda bu yeni show’unun video klibinide ayni anda cekiyor olucak .   You are like to "Move it"   Bilet LİNKİ : https://www.biletix.com/performance/3ZTO4/001/TURKIYE/tr
BİLETİN GELİRLERİ AKUT DERNEĞİNE BAĞIŞLANACAKTIR....

 
"I like to Move it" parcasi ile bundan tam 30 yil evvel Tum dunya listelerinde 1 numara olan arkasindan hic durmadan "Go On Move" ve "Can You Feel it" adli parcalariyla yine bir numara oturan dunyaca unlu Real 2 Reel feat Mad Stuntman , 30. Yil Remixler turnesinin ilk show’unu Muhtesem bir ekip ile Kusadasi "Lucky Club" ta 29 Agustos ‘da gerceklestirecek.
 
Mad Stuntman ayrica bu konserin gelirlerini ulkemizin goz bebegi "AKUT Arama ve Kurtarma" dernegine bagisliyacagini ilan etti. Sanatciya ,danscilari haricinde Dj olarak "Ibiza Planet" partisinin resident dj‘i Miami’den Drummer Jay, muhtesem bir Davul ve Dj show ile eslik edecek, Gruba Antalya’dan Kemani ile "Bahar Ina" misafir muzisyen olarak katilacak. Toplam 2,5 saatlik bir show sergileyecek olan grup ayni zamanda bu yeni show’unun video klibinide ayni anda cekiyor olucak .
 
You are like to "Move it"
 
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.