CHP EFES SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ 200 ÖĞRENCİYE AYAKKABI HEDİYE ETTİ

Güncel 26.09.2023 - 21:43, Güncelleme: 28.09.2023 - 10:19 7129+ kez okundu.
 

CHP EFES SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ 200 ÖĞRENCİYE AYAKKABI HEDİYE ETTİ

CHP EFES SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ 200 ÖĞRENCİYE AYAKKABI HEDİYE ETTİ
  Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Efes Selçuk ilçe örgütü zor şartlarda okuyan dar gelirli 200 ailenin çocuklarına ayakkabı dağıttı. Ülkede yaşanan ekonomik krize dikkat çeken CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, son günlerde oldukça zor şartlarda eğitim gören öğrencilerin rahat bir şekilde okula gidip gelmeleri için ayakkabı hediye ederek; onları bir nebze de olsa mutlu görmenin huzurunu yaşadıklarını ifade etti.   CHP ilçe örgütü olarak dar gelirli aileleri tesbit ettikten sonra öğrencilerin adreslerine giderek ayakkabılar teslim edildi. Büyük bir mutlulukla ayakkabıları giyerek kendilerini değerli hisseden öğrenciler ve öğrenci velileri parti yönetimine bu ince düşüncelerinden dolayı teşekkür ettiler. Özellikle dar gelirli ailelerin geçen yıla göre bu yıl çok daha fazla artan fiyatlar karşısında büyük mağduriyet yaşadıklarını kaydeden CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, bu tablo karşısında herhangi bir önlem almayan ve vatandaşları kendi sorunlarıyla başbaşa bırakan siyasi iktidarın eğitim konusunda sınıfta kaldığını birkez daha hatırlatmak istediğini belirtti. #CHPSelçuk
CHP EFES SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ 200 ÖĞRENCİYE AYAKKABI HEDİYE ETTİ

 

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Efes Selçuk ilçe örgütü zor şartlarda okuyan dar gelirli 200 ailenin çocuklarına ayakkabı dağıttı. Ülkede yaşanan ekonomik krize dikkat çeken CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, son günlerde oldukça zor şartlarda eğitim gören öğrencilerin rahat bir şekilde okula gidip gelmeleri için ayakkabı hediye ederek; onları bir nebze de olsa mutlu görmenin huzurunu yaşadıklarını ifade etti.
 
CHP ilçe örgütü olarak dar gelirli aileleri tesbit ettikten sonra öğrencilerin adreslerine giderek ayakkabılar teslim edildi. Büyük bir mutlulukla ayakkabıları giyerek kendilerini değerli hisseden öğrenciler ve öğrenci velileri parti yönetimine bu ince düşüncelerinden dolayı teşekkür ettiler.
Özellikle dar gelirli ailelerin geçen yıla göre bu yıl çok daha fazla artan fiyatlar karşısında büyük mağduriyet yaşadıklarını kaydeden CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, bu tablo karşısında herhangi bir önlem almayan ve vatandaşları kendi sorunlarıyla başbaşa bırakan siyasi iktidarın eğitim konusunda sınıfta kaldığını birkez daha hatırlatmak istediğini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.