CHP Selçuk İlçe Örgütü 94.Kuruluş Yılını Kutladı.

Siyaset 11.09.2017 - 17:28, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 9489+ kez okundu.
 

CHP Selçuk İlçe Örgütü 94.Kuruluş Yılını Kutladı.

CHP Selçuk İlçe Örgütü 94.Kuruluş Yılını Kutladı.
       Çelenk töreniyle başlayan kutlamada konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Hasan UYSAL:”Değerli partililer, hepinizi tüm kalbimle selamlıyorum. Bugün önemli bir gün partimizin kuruluşunun 94.yıl dönümü. Nasıl 19 Mayıs 1919 da ülkemizin kurtuluşu için, samsundan bir meşale yakıldıysa 09 Eylül 1922 de İzmir de düşman denize dökülerek noktalanmıştır. 9 Eylül sadece İzmir in kurtuluşu değil, bir milletin kurtuluşudur.                              Bu kurtuluş mücadelesinin sevinci burada kalmayarak. Bunu bir bayram havasında kutlamak için 19 mayıs  gençlik ve spor bayramı ilan edildi, aynı zamanda Atatürk bir mesaj vererek; Bu ülkenin geleceğini gençlere emanet edin demiştir.                 İşte 9 Eylül 1922 ülkemizin kurtuluş günü olarak kalmamış Mustafa Kemal ATATÜRK bu meşalenin sönmemesi için medeni medeniyetler seviyesine ulaşması için bu ülkenin geleceğini inşa etmek gerektiğini vurgulamıştır. Bu anlamlı günde de partimizi kurmuş ve ilk genel başkanı olmuştur. Büyük önder benim iki önemli eserim var, birincisi Türkiye Cumhuriyeti diğeri ise Cumhuriyet Halk Partisi demiştir.                 Partimiz kurulduğu günden bugüne, Atatürk ilke ve devrimlerinin ,Cumhuriyetin, Özgürlüklerin, Demokrasinin ,Egemenliğin ve insan haklarının yılmaz bekçisi olmuştur.                  Ülkemizde emperyalist düzenin saray zihniyetinin yıkamadığı tek kale CHP’dir. Bugün bu saray zihniyeti  çocuklarımıza emanet edilen 23 Nisanları , gençlerimize emanet edilen 19 mayısları ve   Cumhuriyetimizin kuruluşu 29 Ekim bayramlarını ortadan kaldırmayı hedeflemekte, ayrıca Atamızın bu ulusa emanet ettiği ilkelerini eğitim müfredatından çıkarma gayretindedir. Bununla da kalmayıp heykellerine bile utanmadan saldırılmakta ve Atamıza hakaretler  edilmektedir. İşte bizler Türkiye Cumhuriyetini  ve demokrasiyi kuran parti olarak bu saray saltanatına karşı hep birlikte kenetlenerek, aydınlık geleceği düşleyen halkımızla birlikte devam edeceğiz.       Bu duygu ve düşüncelerimle partimizin kuruluşunun 94.cü yılı kutlu olsun.                Ogün’den bugüne aramızdan ayrılıp edebi yete intikal eden Başta partimizin kurucusu M.Kemal Atatürk'ü, İsmet İnönü’yü, Bülent Ecevit i ve daha nicelerini saygı ve rahmetle anar. Bugünde görevi başında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm partililerime Selçuk ilçe örgütü olarak saygılarımı sunarım.” Dedi.                
CHP Selçuk İlçe Örgütü 94.Kuruluş Yılını Kutladı.

       Çelenk töreniyle başlayan kutlamada konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Hasan UYSAL:”Değerli partililer, hepinizi tüm kalbimle selamlıyorum. Bugün önemli bir gün partimizin kuruluşunun 94.yıl dönümü. Nasıl 19 Mayıs 1919 da ülkemizin kurtuluşu için, samsundan bir meşale yakıldıysa 09 Eylül 1922 de İzmir de düşman denize dökülerek noktalanmıştır. 9 Eylül sadece İzmir in kurtuluşu değil, bir milletin kurtuluşudur.

 

 

 

                       Bu kurtuluş mücadelesinin sevinci burada kalmayarak. Bunu bir bayram havasında kutlamak için 19 mayıs  gençlik ve spor bayramı ilan edildi, aynı zamanda Atatürk bir mesaj vererek; Bu ülkenin geleceğini gençlere emanet edin demiştir.

 

 

 

          İşte 9 Eylül 1922 ülkemizin kurtuluş günü olarak kalmamış Mustafa Kemal ATATÜRK bu meşalenin sönmemesi için medeni medeniyetler seviyesine ulaşması için bu ülkenin geleceğini inşa etmek gerektiğini vurgulamıştır. Bu anlamlı günde de partimizi kurmuş ve ilk genel başkanı olmuştur. Büyük önder benim iki önemli eserim var, birincisi Türkiye Cumhuriyeti diğeri ise Cumhuriyet Halk Partisi demiştir.

 

 

 

          Partimiz kurulduğu günden bugüne, Atatürk ilke ve devrimlerinin ,Cumhuriyetin, Özgürlüklerin, Demokrasinin ,Egemenliğin ve insan haklarının yılmaz bekçisi olmuştur.

 

 

 

           Ülkemizde emperyalist düzenin saray zihniyetinin yıkamadığı tek kale CHP’dir. Bugün bu saray zihniyeti  çocuklarımıza emanet edilen 23 Nisanları , gençlerimize emanet edilen 19 mayısları ve   Cumhuriyetimizin kuruluşu 29 Ekim bayramlarını ortadan kaldırmayı hedeflemekte, ayrıca Atamızın bu ulusa emanet ettiği ilkelerini eğitim müfredatından çıkarma gayretindedir. Bununla da kalmayıp heykellerine bile utanmadan saldırılmakta ve Atamıza hakaretler  edilmektedir. İşte bizler Türkiye Cumhuriyetini  ve demokrasiyi kuran parti olarak bu saray saltanatına karşı hep birlikte kenetlenerek, aydınlık geleceği düşleyen halkımızla birlikte devam edeceğiz.

 

 

 

Bu duygu ve düşüncelerimle partimizin kuruluşunun 94.cü yılı kutlu olsun.

 

 

 

         Ogün’den bugüne aramızdan ayrılıp edebi yete intikal eden Başta partimizin kurucusu M.Kemal Atatürk'ü, İsmet İnönü’yü, Bülent Ecevit i ve daha nicelerini saygı ve rahmetle anar. Bugünde görevi başında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm partililerime Selçuk ilçe örgütü olarak saygılarımı sunarım.” Dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.