EFES SELÇUK DAYANIŞMAYI DEPREM BÖLGESİNE TAŞIYOR

Yerel 08.02.2023 - 14:03, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 4875+ kez okundu.
 

EFES SELÇUK DAYANIŞMAYI DEPREM BÖLGESİNE TAŞIYOR

Efes Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışması hareketi deprem bölgesindeki bebeklere de destek oluyor.
  Efes Selçuk Belediyesi öncülüğünde, kentte faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri ve yurttaşların desteğiyle, kent dayanışması ruhuyla yaşama geçirilen proje ile tüm Türkiye’yi etkileyen depremden etkilenen bebeklere bez ve mama desteği sağlanacak. Depremden etkilenen bebeklere bez ve mama ulaştırmak isteyen vatandaşlar www.gidadayanismasi.org adresi üzerinden destek verebilecek. Konu ile ilgili olarak tüm vatandaşlara bir çağrıda bulunan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Depremin ilk saatlerinden bu yana Efes Selçuk,  halkı ile esnafı ile kenetlendi, birlik oldu. Şimdi Efes Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışmamızı bölgeye de kanalize etmek istiyoruz. Depremden en çok etkilenen çocuklar, özellikle de bebekler. Bebeklerimizin acilen bez ve mamaya ihtiyaçları var. Tüm Efes Selçuk’u, sesimizi duyan herkesi Efes Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışması bebekler için bez ve mama desteğine bekliyoruz” dedi. 
Efes Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışması hareketi deprem bölgesindeki bebeklere de destek oluyor.
 
Efes Selçuk Belediyesi öncülüğünde, kentte faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri ve yurttaşların desteğiyle, kent dayanışması ruhuyla yaşama geçirilen proje ile tüm Türkiye’yi etkileyen depremden etkilenen bebeklere bez ve mama desteği sağlanacak.
Depremden etkilenen bebeklere bez ve mama ulaştırmak isteyen vatandaşlar www.gidadayanismasi.org adresi üzerinden destek verebilecek.



Konu ile ilgili olarak tüm vatandaşlara bir çağrıda bulunan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Depremin ilk saatlerinden bu yana Efes Selçuk,  halkı ile esnafı ile kenetlendi, birlik oldu. Şimdi Efes Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışmamızı bölgeye de kanalize etmek istiyoruz. Depremden en çok etkilenen çocuklar, özellikle de bebekler. Bebeklerimizin acilen bez ve mamaya ihtiyaçları var. Tüm Efes Selçuk’u, sesimizi duyan herkesi Efes Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışması bebekler için bez ve mama desteğine bekliyoruz” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.