BAŞKAN SENGEL: "BEN DÖNÜYORUM AMA YÜREĞİM VE AKLIM MALATYADA"

Yerel 14.02.2023 - 09:03, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 5569+ kez okundu.
 

BAŞKAN SENGEL: "BEN DÖNÜYORUM AMA YÜREĞİM VE AKLIM MALATYADA"

BAŞKAN SENGEL: "BEN DÖNÜYORUM AMA YÜREĞİM VE AKLIM MALATYADA"
  Üç gündür Malatya’da bulunan ve çalışma arkadaşlarıyla depremzedelere destek olmak için çalışan Başkan Ceritoğlu Sengel; “Ben bugün itibariyle Malatya’dan ayrılacağım. Arkadaşlarımız burada sistemi kurup buradaki dostlarımıza bırakacaklar. Aynı zamanda buradaki örgüt vasıtasıyla sistemin yürümesi için çaba sarf edecekler” dedi. DEPREMZEDELER İÇİN KOORDİNASYON MERKEZİ KURDUK Depremden etkilenen vatandaşların şehirden ayrılmaya başlamasına bağlı olarak ihtiyaçların süreç içinde değişeceğini belirten Başkan Ceritoğlu Sengel; “Bugün Efes Selçuk’a gelen depremzedeler için bir koordinasyon merkezi kurduk. Aynı zamanda onların ihtiyaçlarını da karşılama konusunda çalışıyoruz. Gerek aş evi, gerek sosyal hizmet müdürlüğümüz ile Efes Selçuk’a gelen depremzedelere destek olacağız"dedi. DAYANIŞMANIN BAŞINDA EFES SELÇUK HALKI VAR Depremden etkilenen vatandaşlarla irtibatlarının süreceğinin altını çizen Başkan Ceritoğlu Sengel; “Burada dayanışma ruhu ile birlikte el birliğiyle her şeyi aşabileceğimizi de gösterdik. Bu dayanışmanın en başında Efes Selçuk halkı var. Efes Selçuk’un kalbi afet bölgesinde atmaya devam edecek. Yeni ihtiyaçlar dâhilinde gereklerini yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Allah şu an edinmiş olduğumuz tecrübeyi bir daha uygulamamız gereken bir an yaşatmasın. Bugün iki tane tekerlekli sandalyemizi hastalarımıza teslim ettik. Tüm bunların huzuru ile Efes Selçuk’a dönerken benim aklım burada. Burası olan irtibatlarımız ve dostluklarımız dâhilinde biz sadece bu dönem değil uzun soluklu bir yardım ihtiyacı sebebiyle onları sağlamak için çaba sarf edeceğiz” dedi.
BAŞKAN SENGEL: "BEN DÖNÜYORUM AMA YÜREĞİM VE AKLIM MALATYADA"
 
Üç gündür Malatya’da bulunan ve çalışma arkadaşlarıyla depremzedelere destek olmak için çalışan Başkan Ceritoğlu Sengel; “Ben bugün itibariyle Malatya’dan ayrılacağım. Arkadaşlarımız burada sistemi kurup buradaki dostlarımıza bırakacaklar. Aynı zamanda buradaki örgüt vasıtasıyla sistemin yürümesi için çaba sarf edecekler” dedi.
DEPREMZEDELER İÇİN KOORDİNASYON MERKEZİ KURDUK
Depremden etkilenen vatandaşların şehirden ayrılmaya başlamasına bağlı olarak ihtiyaçların süreç içinde değişeceğini belirten Başkan Ceritoğlu Sengel; “Bugün Efes Selçuk’a gelen depremzedeler için bir koordinasyon merkezi kurduk. Aynı zamanda onların ihtiyaçlarını da karşılama konusunda çalışıyoruz. Gerek aş evi, gerek sosyal hizmet müdürlüğümüz ile Efes Selçuk’a gelen depremzedelere destek olacağız"dedi.
DAYANIŞMANIN BAŞINDA EFES SELÇUK HALKI VAR
Depremden etkilenen vatandaşlarla irtibatlarının süreceğinin altını çizen Başkan Ceritoğlu Sengel; “Burada dayanışma ruhu ile birlikte el birliğiyle her şeyi aşabileceğimizi de gösterdik. Bu dayanışmanın en başında Efes Selçuk halkı var. Efes Selçuk’un kalbi afet bölgesinde atmaya devam edecek. Yeni ihtiyaçlar dâhilinde gereklerini yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Allah şu an edinmiş olduğumuz tecrübeyi bir daha uygulamamız gereken bir an yaşatmasın. Bugün iki tane tekerlekli sandalyemizi hastalarımıza teslim ettik. Tüm bunların huzuru ile Efes Selçuk’a dönerken benim aklım burada. Burası olan irtibatlarımız ve dostluklarımız dâhilinde biz sadece bu dönem değil uzun soluklu bir yardım ihtiyacı sebebiyle onları sağlamak için çaba sarf edeceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.