EFES TARLASI BAKKALINDAN DEPREMDEN ETKİLENEN ÜRETİCİLERE DESTEK

Yerel 21.02.2023 - 08:51, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 5876+ kez okundu.
 

EFES TARLASI BAKKALINDAN DEPREMDEN ETKİLENEN ÜRETİCİLERE DESTEK

EFES TARLASI BAKKALINDAN DEPREMDEN ETKİLENEN ÜRETİCİLERE DESTEK
  Efes Tarlası Bakkalı depremden etkilenen üreticilere destek oluyor. Türkiye’nin birçok ilinden üretici kooperatiflerinin ürünlerini tüketici ile buluşturan Efes Tarlası Bakkalı’nda önümüzdeki süreçte depremden etkilenen illerde faaliyet gösteren yerel üretici ve kadın kooperatiflerine destek olmak amacıyla ürün satın alınacak. Kooperatifçiliği geliştirmek, küçük üreticiye destek olmak amacıyla Efes Selçuk’un yanı sıra Türkiye genelinde 22 kooperatiften ürün satın alan Efes Tarlası Bakkalı deprem bölgesinde yer alan kooperatiflerden daha fazla alım yapılacak. Efes Tarlası Bakkalı’nda deprem öncesinde Osmaniye Yarbaşı ve Hatay Samandağ ilçelerinde üretilen yer fıstığı helvası, patlıcan reçeli ve biber reçeli gibi ürünler yer alıyor. Depremden zarar gören illerde faaliyet gösteren kooperatiflerden alınan daha fazla ürün yakında Efes Tarlası Bakkalı’nda tüketici ile buluşturulacak.
EFES TARLASI BAKKALINDAN DEPREMDEN ETKİLENEN ÜRETİCİLERE DESTEK
 
Efes Tarlası Bakkalı depremden etkilenen üreticilere destek oluyor. Türkiye’nin birçok ilinden üretici kooperatiflerinin ürünlerini tüketici ile buluşturan Efes Tarlası Bakkalı’nda önümüzdeki süreçte depremden etkilenen illerde faaliyet gösteren yerel üretici ve kadın kooperatiflerine destek olmak amacıyla ürün satın alınacak.
Kooperatifçiliği geliştirmek, küçük üreticiye destek olmak amacıyla Efes Selçuk’un yanı sıra Türkiye genelinde 22 kooperatiften ürün satın alan Efes Tarlası Bakkalı deprem bölgesinde yer alan kooperatiflerden daha fazla alım yapılacak.
Efes Tarlası Bakkalı’nda deprem öncesinde Osmaniye Yarbaşı ve Hatay Samandağ ilçelerinde üretilen yer fıstığı helvası, patlıcan reçeli ve biber reçeli gibi ürünler yer alıyor. Depremden zarar gören illerde faaliyet gösteren kooperatiflerden alınan daha fazla ürün yakında Efes Tarlası Bakkalı’nda tüketici ile buluşturulacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.