Efes Selçuklu Gönüllü Gençler 11 Canı Kurtardı

Güncel 14.02.2023 - 08:58, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 5666+ kez okundu.
 

Efes Selçuklu Gönüllü Gençler 11 Canı Kurtardı

Efes Selçuklu Gönüllü Gençler 11 Canı Kurtardı
  Ülkemizi sarsan Kahramanmaraş Pazarcık merkezli ilki 7.7 ikincisi 7.6 büyüklüğünde olan depremin ardından milyonların kalbi bölgede atmaya başladı. Binlerce gönüllü ülkenin dört bir yanından yardım etmek isteyen vatandaşlarımız hem ayni hem nakdi hem de emekleriyle destek oldular. İşte kentimizin koca yürekli gençleri, depremin ardından kişisel araçları, iaşeleri ve teçhizatları ile depremin en çok vurduğu yerlerden biri olan Hatay'a gönüllü olarak yardımcı olmaya gittiler. İnşaat işleri ile uğraşanlar, küçük inşaat aletlerini de yanında götürerek deprem bölgesinde cesurca çalışıp 11 cana hayat oldular. İşte Efes Selçuk'un gönlü güzel gençleri; Orbay Kurd, Arslan Ergün, Atacan Yıldırım, Ruhat İlhan, Taner Çilek, Soner Doğaç, Oktay Öznur, Murat Altuntaş,, Caner Tunbul, Fuat Tunbul ve Ulaş Karahan.
Efes Selçuklu Gönüllü Gençler 11 Canı Kurtardı
 
Ülkemizi sarsan Kahramanmaraş Pazarcık merkezli ilki 7.7 ikincisi 7.6 büyüklüğünde olan depremin ardından milyonların kalbi bölgede atmaya başladı. Binlerce gönüllü ülkenin dört bir yanından yardım etmek isteyen vatandaşlarımız hem ayni hem nakdi hem de emekleriyle destek oldular.
İşte kentimizin koca yürekli gençleri, depremin ardından kişisel araçları, iaşeleri ve teçhizatları ile depremin en çok vurduğu yerlerden biri olan Hatay'a gönüllü olarak yardımcı olmaya gittiler.
İnşaat işleri ile uğraşanlar, küçük inşaat aletlerini de yanında götürerek deprem bölgesinde cesurca çalışıp 11 cana hayat oldular.
İşte Efes Selçuk'un gönlü güzel gençleri;
Orbay Kurd, Arslan Ergün, Atacan Yıldırım, Ruhat İlhan, Taner Çilek, Soner Doğaç, Oktay Öznur, Murat Altuntaş,, Caner Tunbul, Fuat Tunbul ve Ulaş Karahan.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.