Sengel:

Güncel 08.03.2023 - 14:51, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 5882+ kez okundu.
 

Sengel:

EFES SELÇUK'TAN KADIN DAYANIŞMASI: FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL 8 MART'TA DEPREM BÖLGESİNDE...
  Efes Selçuklu kadınlar deprem bölgesindeki yurttaşlar için dayanışmayı büyütmeye devam ediyor. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle depremden etkilenen Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay'a dayanışma ziyaretlerinde bulunarak depremzedelere ihtiyaç malzemelerini ulaştırıyor. EFES SELÇUK HALKININ YARDIMLARINI ULAŞTIRDI Depremin ilk gününden bu yana afet bölgesine destek olan Efes Selçuk halkı dayanışmayı büyütmeye devam ediyor. Kadınlar, Efes Selçuk’tan deprem bölgesine uzanan dayanışmanın her adımında yer alıyor. Afet bölgesinde tarımsal üretime destek olan kadınlar ilk fidelerin dikimini gerçekleştirirken, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle afet bölgesinde kadınlara kadın pedi, hijyen malzemeleri, çocuk bezi, erzak, oyuncak, çadır, odun, yiyecek gibi temel ihtiyaç malzemelerini ulaştırmak üzere afet bölgesine gitti. Osmaniye Yarbaşı ilçe merkezi ve köylerinde, Kahramanmaraş merkez ve köylerinin yanı sıra Hatay’a da gidecek olan Başkan Ceritoğlu Sengel özellikle kadınlar ve çocuklarla yakından ilgilenerek, onlarla sohbet etti. Gün boyu depremden etkilenen yurttaşları çadırlarında ziyaret eden ve onlara Efes Selçuk halkı tarafından gönderilen ihtiyaç malzemelerini teslim eden Başkan Ceritoğlu Sengel gecenin ilerleyen saatlerinde de köylere ulaşarak depremzedeleri yalnız bırakmadı. Başkan Ceritoğlu Sengel Osmaniye’de sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında süreç ile ilgili bilgi vererek; “İzmir Büyükşehir Belediyesi ve on beş tane ilçe belediyemiz ile Osmaniye bölgesinden mesulüz. Yarbaşı Belediyesi ile depremin ilk günlerinden bu yana irtibat halindeyiz. Biz istenilen ihtiyaç malzemelerini teslim ediyoruz. Yarbaşı Belediyesi de başka ilçelerden istenilen ihtiyaçları da yerlerine ulaştırıyor. Biz daha sonra Kahramanmaraş’a geçeceğiz. Daha önceden de söylediğimiz gibi tek elden bire bir teslimatları gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Bu sabah tırımız Osmaniye’ye ulaştı. Efes Selçuk Belediyesi olarak Efes Selçuk halkının teslim etmiş olduğu mamulleri bölgeye teslimini gerçekleştirdik. Daha sonra Hatay’ a geçeceğiz” dedi.
EFES SELÇUK'TAN KADIN DAYANIŞMASI: FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL 8 MART'TA DEPREM BÖLGESİNDE...
 
Efes Selçuklu kadınlar deprem bölgesindeki yurttaşlar için dayanışmayı büyütmeye devam ediyor. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle depremden etkilenen Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay'a dayanışma ziyaretlerinde bulunarak depremzedelere ihtiyaç malzemelerini ulaştırıyor.
EFES SELÇUK HALKININ YARDIMLARINI ULAŞTIRDI
Depremin ilk gününden bu yana afet bölgesine destek olan Efes Selçuk halkı dayanışmayı büyütmeye devam ediyor. Kadınlar, Efes Selçuk’tan deprem bölgesine uzanan dayanışmanın her adımında yer alıyor. Afet bölgesinde tarımsal üretime destek olan kadınlar ilk fidelerin dikimini gerçekleştirirken, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle afet bölgesinde kadınlara kadın pedi, hijyen malzemeleri, çocuk bezi, erzak, oyuncak, çadır, odun, yiyecek gibi temel ihtiyaç malzemelerini ulaştırmak üzere afet bölgesine gitti. Osmaniye Yarbaşı ilçe merkezi ve köylerinde, Kahramanmaraş merkez ve köylerinin yanı sıra Hatay’a da gidecek olan Başkan Ceritoğlu Sengel özellikle kadınlar ve çocuklarla yakından ilgilenerek, onlarla sohbet etti. Gün boyu depremden etkilenen yurttaşları çadırlarında ziyaret eden ve onlara Efes Selçuk halkı tarafından gönderilen ihtiyaç malzemelerini teslim eden Başkan Ceritoğlu Sengel gecenin ilerleyen saatlerinde de köylere ulaşarak depremzedeleri yalnız bırakmadı.
Başkan Ceritoğlu Sengel Osmaniye’de sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında süreç ile ilgili bilgi vererek; “İzmir Büyükşehir Belediyesi ve on beş tane ilçe belediyemiz ile Osmaniye bölgesinden mesulüz. Yarbaşı Belediyesi ile depremin ilk günlerinden bu yana irtibat halindeyiz. Biz istenilen ihtiyaç malzemelerini teslim ediyoruz. Yarbaşı Belediyesi de başka ilçelerden istenilen ihtiyaçları da yerlerine ulaştırıyor. Biz daha sonra Kahramanmaraş’a geçeceğiz. Daha önceden de söylediğimiz gibi tek elden bire bir teslimatları gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Bu sabah tırımız Osmaniye’ye ulaştı. Efes Selçuk Belediyesi olarak Efes Selçuk halkının teslim etmiş olduğu mamulleri bölgeye teslimini gerçekleştirdik. Daha sonra Hatay’ a geçeceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.