Torbalı Ticaret Odası 20 tır yardım ile 3 gündür deprem bölgesinde

Yerel 16.02.2023 - 11:01, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 4659+ kez okundu.
 

Torbalı Ticaret Odası 20 tır yardım ile 3 gündür deprem bölgesinde

Torbalı Ticaret Odası 20 tır yardım ile 3 gündür deprem bölgesinde
  Deprem bölgesindeki yardımları koordine etmek ve bölge insanı ile dayanışmak maksadı ile bölgeye giden TTO Başkanı Olgun “Burayı görmeden; acıları, hasarı ve depremin ne anlama geldiğini anlayamayız” dedi. Torbalı Ticaret Odası, depremin ilk gününden itibaren başlattığı ayni yardım kampanyası ile yaklaşık 20 tırlık malzemeyi bölgeye gönderdi. Oda personeli, organ üyeleri, meclis üyeleri ve oda üyeleri, yapılan yardımları yerine ulaştırmak için bölgeye hareket etmişti. Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun da bölgede 3 gün boyunca yardımları koordine edip incelemelerde bulundu. İlk olarak Gaziantep, İslahiye, Nurdağı, Kırıkhan ve Antakya’ya giden Olgun, İslahiye ve Kırıkhan Oda Başkanları ile bir araya geldi. İkinci günde Kahramanmaraş’ta gerçekleşen depremin merkez üssü Pazarcık’a ulaştı. 3. günde ise Adıyaman, Osmaniye ve Adana’yı ziyaret eden Olgun, “Malatya’ya varamadık ama 20. tırımız oraya ulaştı. Yardımlarımızın tamamı deprem bölgelerindeki vatandaşlarımıza dağıtıldı” dedi. TORBALI DEPREMSELLİĞİNE DİKKAT ÇEKECEĞİZ Deprem bölgesindeki gözlemlerini de aktaran Olgun, “Bundan sonra ilk yapmamız gereken depremzede kardeşlerimize sahip çıkmak, ikincisi ise Torbalı’nın depremselliğine dikkat çekmek olacaktır” dedi. Bölgede yok olan il ve ilçe merkezlerini şaşkınlık ve büyük üzüntü içinde ziyaret ettiklerini aktaran Olgun, “1999 yılında gerçekleşen Gölcük Depremi sonrasında gönüllü olarak Marmara Bölgesi’ne gitmiştim. O zamanlar henüz 20 yaşındaydım. 23 yıl sonra, bu sefer Doğu ve Akdeniz Bölgelerine gittik. Ülkem adına çok üzgünüm. Burayı görmeden; acıyı, yıkımı ve hüznü anlamak mümkün değil. Sevindiğimiz tek nokta insanımızın yardımlaşma duygusu” dedi.
Torbalı Ticaret Odası 20 tır yardım ile 3 gündür deprem bölgesinde
 
Deprem bölgesindeki yardımları koordine etmek ve bölge insanı ile dayanışmak maksadı ile bölgeye giden TTO Başkanı Olgun “Burayı görmeden; acıları, hasarı ve depremin ne anlama geldiğini anlayamayız” dedi.
Torbalı Ticaret Odası, depremin ilk gününden itibaren başlattığı ayni yardım kampanyası ile yaklaşık 20 tırlık malzemeyi bölgeye gönderdi. Oda personeli, organ üyeleri, meclis üyeleri ve oda üyeleri, yapılan yardımları yerine ulaştırmak için bölgeye hareket etmişti. Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun da bölgede 3 gün boyunca yardımları koordine edip incelemelerde bulundu.
İlk olarak Gaziantep, İslahiye, Nurdağı, Kırıkhan ve Antakya’ya giden Olgun, İslahiye ve Kırıkhan Oda Başkanları ile bir araya geldi. İkinci günde Kahramanmaraş’ta gerçekleşen depremin merkez üssü Pazarcık’a ulaştı. 3. günde ise Adıyaman, Osmaniye ve Adana’yı ziyaret eden Olgun, “Malatya’ya varamadık ama 20. tırımız oraya ulaştı. Yardımlarımızın tamamı deprem bölgelerindeki vatandaşlarımıza dağıtıldı” dedi.
TORBALI DEPREMSELLİĞİNE DİKKAT ÇEKECEĞİZ
Deprem bölgesindeki gözlemlerini de aktaran Olgun, “Bundan sonra ilk yapmamız gereken depremzede kardeşlerimize sahip çıkmak, ikincisi ise Torbalı’nın depremselliğine dikkat çekmek olacaktır” dedi. Bölgede yok olan il ve ilçe merkezlerini şaşkınlık ve büyük üzüntü içinde ziyaret ettiklerini aktaran Olgun, “1999 yılında gerçekleşen Gölcük Depremi sonrasında gönüllü olarak Marmara Bölgesi’ne gitmiştim. O zamanlar henüz 20 yaşındaydım. 23 yıl sonra, bu sefer Doğu ve Akdeniz Bölgelerine gittik. Ülkem adına çok üzgünüm. Burayı görmeden; acıyı, yıkımı ve hüznü anlamak mümkün değil. Sevindiğimiz tek nokta insanımızın yardımlaşma duygusu” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.