SENGEL “BİZ HER ŞART VE KOŞULDA EFES SELÇUK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ.

Yerel 06.06.2020 - 16:43, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 5184+ kez okundu.
 

SENGEL “BİZ HER ŞART VE KOŞULDA EFES SELÇUK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ.

BAŞKAN SENGEL:”PERSONELİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel bazı temaslarda bulunmak için Ankara’daydı. Ankara ziyaretinde Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret eden Başkan Sengel, Efes Selçuk Belediyesi’nin talebi üzerine verilen damperli kamyonu teslim aldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nı da ziyaret eden Başkan Sengel, Ankara ziyaretine ilişkin olarak yaptığı açıklamada; “Biz her şart ve koşulda Efes Selçuk için çalışmaya devam ediyoruz. Ekonomik anlamda,  sağlık anlamında,  çalışan sayısı anlamında en zor zamanlardan geçiyoruz. Daha öncesinde görünmeyen zamanlardan. Maddi imkansızlıklar içinde projelerimize devam ediyoruz, insan kısıtlılığı içinde personeli en verimli şekilde kullanmaya çalışarak, eksikliklerimizi gidermeye çabalıyoruz. Bu anlamda personelimize çok teşekkür ediyorum;  Efes Selçuk için bu dönemde hiçbir sıkıntı çıkarmadan işin ucundan tuttukları için. “Bu benim görevim değil bana ne” demedikleri için, eksikleri kapattıkları için. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarına da teşekkür ediyorum, dayanışmayı güçlendirme çağrımıza kulak verdikleri için. Halkımıza teşekkür ediyorum, anlayışları için, tüm kurallara uydukları ve bize hep destek oldukları için. Biz gerçekten başaracağız; birlikte yürüyeceğiz Efes Selçuk için ... Bu anlamda bu kötü günlerde TBB’nin verdiği damperli kamyon bir açığımızı kapattığı gibi, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda yaptığımız görüşmeler de Efes Selçuk için güzel işlerin olacağının sinyalini verdi” dedi.
BAŞKAN SENGEL:”PERSONELİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel bazı temaslarda bulunmak için Ankara’daydı. Ankara ziyaretinde Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret eden Başkan Sengel, Efes Selçuk Belediyesi’nin talebi üzerine verilen damperli kamyonu teslim aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nı da ziyaret eden Başkan Sengel, Ankara ziyaretine ilişkin olarak yaptığı açıklamada; “Biz her şart ve koşulda Efes Selçuk için çalışmaya devam ediyoruz. Ekonomik anlamda,  sağlık anlamında,  çalışan sayısı anlamında en zor zamanlardan geçiyoruz. Daha öncesinde görünmeyen zamanlardan. Maddi imkansızlıklar içinde projelerimize devam ediyoruz, insan kısıtlılığı içinde personeli en verimli şekilde kullanmaya çalışarak, eksikliklerimizi gidermeye çabalıyoruz. Bu anlamda personelimize çok teşekkür ediyorum;  Efes Selçuk için bu dönemde hiçbir sıkıntı çıkarmadan işin ucundan tuttukları için. “Bu benim görevim değil bana ne” demedikleri için, eksikleri kapattıkları için. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarına da teşekkür ediyorum, dayanışmayı güçlendirme çağrımıza kulak verdikleri için. Halkımıza teşekkür ediyorum, anlayışları için, tüm kurallara uydukları ve bize hep destek oldukları için. Biz gerçekten başaracağız; birlikte yürüyeceğiz Efes Selçuk için ... Bu anlamda bu kötü günlerde TBB’nin verdiği damperli kamyon bir açığımızı kapattığı gibi, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda yaptığımız görüşmeler de Efes Selçuk için güzel işlerin olacağının sinyalini verdi” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.