EFES SELÇUK YENİ BİR PARK KAZANACAK: PTT ALTI PROJESİ HIZLA İLERLİYOR

Yerel 03.01.2024 - 13:50, Güncelleme: 04.01.2024 - 09:45 5096+ kez okundu.
 

EFES SELÇUK YENİ BİR PARK KAZANACAK: PTT ALTI PROJESİ HIZLA İLERLİYOR

VİDEO HABER
  Efes Selçuk esnafının ve civardaki yurttaşların talebi sonucunda  Efes Selçuk Belediyesi tarafından projelendirilen ve geçtiğimiz günlerde başlatılan çevre dostu PTT Altı Meydan projesi hızla ilerliyor. Çalışmaları yakından takip eden ve yerinde inceleyen Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, parkın yakın zamanda tamamlanacağını söyledi. Hem Kent merkezine yeni bir sosyal alan kazandırmak hem de alanda hizmet veren esnafların daha ferah bir ortamda çalışmalarını sağlamak adına başlatılan çalışmalar hızla ilerliyor. Ayrıca ilçe halkına dinlendirici bir ortam sunmayı amaçlayan PTT Altı Meydan’ında devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, çalışmaların hızla ilerlediğini belirterek, “Çalışmalar bittikten sonra burada yepyeni bir alan ortaya çıkacak. Hemen restoranların ön tarafında işletme sahiplerinin çok rahat bir şekilde kullanabilecekleri balkon seviyesinde bir alan oluşturulurken diğer taraftan da yürüyüş aksının gerçekleşeceği ve işletmelerin önlerinin de açılacağı yepyeni bir meydan Efes Selçuk’a kazandırılıyor” dedi.  Çalışmaların çok hızlı ve iyi gittiğini, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ortaya güzel bir görünüm çıkacağını belirten PTT Altı esnafı, esnafın sesine kulak veren Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e teşekkür ettiler.
VİDEO HABER

 

Efes Selçuk esnafının ve civardaki yurttaşların talebi sonucunda  Efes Selçuk Belediyesi tarafından projelendirilen ve geçtiğimiz günlerde başlatılan çevre dostu PTT Altı Meydan projesi hızla ilerliyor. Çalışmaları yakından takip eden ve yerinde inceleyen Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, parkın yakın zamanda tamamlanacağını söyledi.

Hem Kent merkezine yeni bir sosyal alan kazandırmak hem de alanda hizmet veren esnafların daha ferah bir ortamda çalışmalarını sağlamak adına başlatılan çalışmalar hızla ilerliyor. Ayrıca ilçe halkına dinlendirici bir ortam sunmayı amaçlayan PTT Altı Meydan’ında devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, çalışmaların hızla ilerlediğini belirterek, “Çalışmalar bittikten sonra burada yepyeni bir alan ortaya çıkacak. Hemen restoranların ön tarafında işletme sahiplerinin çok rahat bir şekilde kullanabilecekleri balkon seviyesinde bir alan oluşturulurken diğer taraftan da yürüyüş aksının gerçekleşeceği ve işletmelerin önlerinin de açılacağı yepyeni bir meydan Efes Selçuk’a kazandırılıyor” dedi. 

Çalışmaların çok hızlı ve iyi gittiğini, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ortaya güzel bir görünüm çıkacağını belirten PTT Altı esnafı, esnafın sesine kulak veren Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.