Efesspor U16 yarı finalde

Spor 18.04.2015 - 17:31, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 7858+ kez okundu.
 

Efesspor U16 yarı finalde

Efesspor U16 yarı finalde
İzmir U16 ligi 13. grupta gösterdiği başarılı performans sonrası Türkiye Şampiyonası elemeleri için Play-off müsabakaları oynamaya hak kazanan Selçuk Efes Spor (U16) gençleri, eşleştiği rakibi Bergama Gençlerbirliği'ni 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek Play-off yarı finaline yükseldi.   Karşılaşma öncesi kupalarını alan gençlerimiz, oyuna oldukça etkili başladı ve ilk dakikadan itibaren oyunu rakip yarı alana yıktı. 6. dakikada İsmail Kazmacı'nın ara pası ile kaleciyle karşı karşıya kalan Ali Gazi, kalecinin sağına yaptığı iyi vuruş ile takımımızı 1-0 öne geçirdi. Gol sonrası iyice rahatlayan Selçuk Efes Spor gençleri topu ayağında tutup, paslarla oyunun kontrolünü hep elinde tutarak rakibini iyice oyundan düşürdü. 18. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Ramazan Selek harika bir orta yapınca Ali Gazi ye topu boş kaleye bırakmak kaldı ve skor 2-0 a geldi. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya da etkili başlayan gençlerimiz oldu. 48. dakikada ceza sahası sağ köşesinde topla buluşan Ramazan Selek, sol ayağıyla kalecinin solundan topu filelere göndererek skoru 3-0 a getirdi. Kalan sürede de oyun hakimiyetini elinde bulunduran Selçuk Efes Spor yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşma 3-0 sona erdi. Yarı finale yükselen gençlerimizin rakibi Kuruçeşme Spor oldu. Yarı final karşılaşması 22 Nisan 2015 çarşamba günü, Atatürk Stadı 1 nolu sahada Saat 12.00 da oynanacak. Karşılaşmaya taraftarlar için otobüs kaldırılacaktır, tüm sporseverleri gençlerimize desteğe çağırıyoruz.
Efesspor U16 yarı finalde

İzmir U16 ligi 13. grupta gösterdiği başarılı performans sonrası Türkiye Şampiyonası elemeleri için Play-off müsabakaları oynamaya hak kazanan Selçuk Efes Spor (U16) gençleri, eşleştiği rakibi Bergama Gençlerbirliği'ni 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek Play-off yarı finaline yükseldi.

 

Karşılaşma öncesi kupalarını alan gençlerimiz, oyuna oldukça etkili başladı ve ilk dakikadan itibaren oyunu rakip yarı alana yıktı. 6. dakikada İsmail Kazmacı'nın ara pası ile kaleciyle karşı karşıya kalan Ali Gazi, kalecinin sağına yaptığı iyi vuruş ile takımımızı 1-0 öne geçirdi. Gol sonrası iyice rahatlayan Selçuk Efes Spor gençleri topu ayağında tutup, paslarla oyunun kontrolünü hep elinde tutarak rakibini iyice oyundan düşürdü. 18. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Ramazan Selek harika bir orta yapınca Ali Gazi ye topu boş kaleye bırakmak kaldı ve skor 2-0 a geldi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da etkili başlayan gençlerimiz oldu. 48. dakikada ceza sahası sağ köşesinde topla buluşan Ramazan Selek, sol ayağıyla kalecinin solundan topu filelere göndererek skoru 3-0 a getirdi. Kalan sürede de oyun hakimiyetini elinde bulunduran Selçuk Efes Spor yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşma 3-0 sona erdi.


Yarı finale yükselen gençlerimizin rakibi Kuruçeşme Spor oldu.
Yarı final karşılaşması 22 Nisan 2015 çarşamba günü, Atatürk Stadı 1 nolu sahada Saat 12.00 da oynanacak. Karşılaşmaya taraftarlar için otobüs kaldırılacaktır, tüm sporseverleri gençlerimize desteğe çağırıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.