Gökçealanda yas var

Yerel 03.08.2015 - 18:16, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8005+ kez okundu.
 

Gökçealanda yas var

Gökçealanda yas var
  Selçuk çamlık yolu üzerinde kaza meydana geldi. Kazada köyümüzün sevilen ağabeylerinde Mustafa Harmancıoğlu(50)yaralandı .Hastaneye kaldırılan Mustafa Harmancıoğlu vücudundaki kırıklar yüzünden ameliyata alındı.Aldığımız bilgilere göre iç kanama geçiren Mustafa Harmancıoğlu bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu genç yaştaki kayıp gökçealanı acıya boğdu.Bizde artemishaber  olarak Mustafa ağabeyimizi Allahtan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.Mustafa ağabeyimizi her zaman sessizliği,sakinliği,hayata karşı pozitifliği ile hatırlayacağız.   Kaynak: http://www.gokcealanhaber.com/  
Gökçealanda yas var
  Selçuk çamlık yolu üzerinde kaza meydana geldi. Kazada köyümüzün sevilen ağabeylerinde Mustafa Harmancıoğlu(50)yaralandı .Hastaneye kaldırılan Mustafa Harmancıoğlu vücudundaki kırıklar yüzünden ameliyata alındı.Aldığımız bilgilere göre iç kanama geçiren Mustafa Harmancıoğlu bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Bu genç yaştaki kayıp gökçealanı acıya boğdu.Bizde artemishaber  olarak Mustafa ağabeyimizi Allahtan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.Mustafa ağabeyimizi her zaman sessizliği,sakinliği,hayata karşı pozitifliği ile hatırlayacağız.
 
Kaynak: http://www.gokcealanhaber.com/
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.