AHMET ŞAFAK’A SELÇUK’TA COŞKU SELİ

Güncel 15.10.2018 - 11:30, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 3404+ kez okundu.
 

AHMET ŞAFAK’A SELÇUK’TA COŞKU SELİ

AHMET ŞAFAK’A SELÇUK’TA COŞKU SELİ
Selçuk Ülkü Ocakları’nın “Birlik ve Beraberlik” adıyla düzenlediği Ahmet Şafak konserinde coşku sel oldu. Gece öncelikle zeybek gösterisi ile başladı. Ardından Kerim Bülbül konseri ile devam ederken sonrasında sahneye Ahmet Şafak geldi. Yoğun bir katılımın olduğu tarihi su kemerlerinin bulunduğu alanda, Selçuklular Şafak’ın şarkılarıyla coştu. Gecede, MHP Selçuk İlçe Başkanı İbrahim Çerçioğlu yönetiminin yanı sıra Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Ömür Raşit Tayfur ve yönetimi, MHP İzmir Milletvekili Sayın Prof. Dr. Hasan KALYONCU, Kütahya Ülkü Ocakları Şehit Başkanı Abdullah Buğra Koçların annesi ve babası Gülgezer Koçlar ve Ali Koçlar, Ak Parti Selçuk İlçe Başkanı Osman Başterzi ve Selçuk Belediye Başkanı Dr. D. Zeynel Bakıcı’da katılım gösterdi. Gecenin sonunda, bir çok Selçuklu Ahmet Şafak ile fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdiler.
AHMET ŞAFAK’A SELÇUK’TA COŞKU SELİ

Selçuk Ülkü Ocakları’nın “Birlik ve Beraberlik” adıyla düzenlediği Ahmet Şafak konserinde coşku sel oldu.

Gece öncelikle zeybek gösterisi ile başladı. Ardından Kerim Bülbül konseri ile devam ederken sonrasında sahneye Ahmet Şafak geldi. Yoğun bir katılımın olduğu tarihi su kemerlerinin bulunduğu alanda, Selçuklular Şafak’ın şarkılarıyla coştu.

Gecede, MHP Selçuk İlçe Başkanı İbrahim Çerçioğlu yönetiminin yanı sıra Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Ömür Raşit Tayfur ve yönetimi, MHP İzmir Milletvekili Sayın Prof. Dr. Hasan KALYONCU, Kütahya Ülkü Ocakları Şehit Başkanı Abdullah Buğra Koçların annesi ve babası Gülgezer Koçlar ve Ali Koçlar, Ak Parti Selçuk İlçe Başkanı Osman Başterzi ve Selçuk Belediye Başkanı Dr. D. Zeynel Bakıcı’da katılım gösterdi.

Gecenin sonunda, bir çok Selçuklu Ahmet Şafak ile fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.