Ak Parti Selçuk Yerel Seçim Kampında

Siyaset 25.10.2018 - 17:32, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 4796+ kez okundu.
 

Ak Parti Selçuk Yerel Seçim Kampında

Ak Parti Selçuk Yerel Seçim Kampında
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın Menderes ilçesi Özdere Mahallesinde dün başlattığı “22 – 24 Ekim Yerel Seçimlere Hazırlık Kampı”na Selçuk belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Sema Yeşilçimen, Osman Başterzi ve Hasan Arabacı’da katılım sağlandı.   AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül’ün başkanlık ettiği kampa yaklaşık 250 partilinin katılım gösterdiği bildirildi. 31 Mart Yerel Seçimler öncesi istişarelerde bulunup, seçim stratejilerini masaya yatıracak olan il teşkilatı, yerel seçimler için yol haritasını belirleyecek.   Ak partinin bir önceki ilçe Başkanı ve mevcut İl Yöneticisi Sema Yeşilçimen Sosyal Paylaşım sayfası üzerinden bir Açıklama yayinladı.Açıklamada:"Belediye başkanımız sayın zeynel bakıcı,önceki ilçe başkanımız ve önceki teşkilat başkanımızın ile özdere yerel yönetimler kampından bir ani,son günlerde çeşitli haber portallarında ilçemiz ile ilgili yerel seçimlere yönelik çıkan haberlerin tamamı asılsızdır.Turkiye genelinde yapılan çalışmalar ilçemizle ilgilide yürütülmektedir 7 ilçe belediyemizle ilgili olumlu veya olumsuz bir karar yoktur.partimizdede aday adaylığı süreci başlamamıştır. Bu tür haberler taraflı olarak kamuoyu oluşturmak için yapılmaktadır gerçeği yansıtmamaktadır."dedi.
Ak Parti Selçuk Yerel Seçim Kampında
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın Menderes ilçesi Özdere Mahallesinde dün başlattığı “22 – 24 Ekim Yerel Seçimlere Hazırlık Kampı”na Selçuk belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Sema Yeşilçimen, Osman Başterzi ve Hasan Arabacı’da katılım sağlandı.
 
AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül’ün başkanlık ettiği kampa yaklaşık 250 partilinin katılım gösterdiği bildirildi. 31 Mart Yerel Seçimler öncesi istişarelerde bulunup, seçim stratejilerini masaya yatıracak olan il teşkilatı, yerel seçimler için yol haritasını belirleyecek.
 
Ak partinin bir önceki ilçe Başkanı ve mevcut İl Yöneticisi Sema Yeşilçimen Sosyal Paylaşım sayfası üzerinden bir Açıklama yayinladı.Açıklamada:"Belediye başkanımız sayın zeynel bakıcı,önceki ilçe başkanımız ve önceki teşkilat başkanımızın ile özdere yerel yönetimler kampından bir ani,son günlerde çeşitli haber portallarında ilçemiz ile ilgili yerel seçimlere yönelik çıkan haberlerin tamamı asılsızdır.Turkiye genelinde yapılan çalışmalar ilçemizle ilgilide yürütülmektedir 7 ilçe belediyemizle ilgili olumlu veya olumsuz bir karar yoktur.partimizdede aday adaylığı süreci başlamamıştır. Bu tür haberler taraflı olarak kamuoyu oluşturmak için yapılmaktadır gerçeği yansıtmamaktadır."dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.