Selçuklu Göçmenler İnci’yi Ziyaret Etti.

Kültür 25.10.2018 - 17:56, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 4732+ kez okundu.
 

Selçuklu Göçmenler İnci’yi Ziyaret Etti.

Selçuklu Göçmenler İnci’yi Ziyaret Etti.
Selçuk’ta uzun zamandır aktif olarak faaliyet gösteren, Selçuk Rumeli Göçmenleri Derneği başkanı Ali AKYÜZ ve yönetim kurulu üyeleri ilçemize yeni atanan Kaymakam Sayın Ekrem İNCİ'yi makamında ziyaret etti.   Gerçekleşen ziyarette dernek başkanı Ali AKYÜZ "Derneğin kuruluşundan günümüze kadar geçen süre içerisinde yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Kültürlerin yaşaması ve yaşatılması önemi hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Ayrıca Selçuk'un sorunları ve çözüm yöntemleri üzerinde fikirler paylaşıldı. İlçe Kaymakamı Sayın İNCİ de sivil toplum kuruluşlarının ilçenin kalkınması ve demokratikleşmesi açısından önemine değindi. Görev süresi içerisinde ilçede yapılacak olan çalışmalarda tüm kuruluşlar ile birlikte ortak paydada kararlar alınacağını dile getirdi.” Dedi. 
Selçuklu Göçmenler İnci’yi Ziyaret Etti.
Selçuk’ta uzun zamandır aktif olarak faaliyet gösteren, Selçuk Rumeli Göçmenleri Derneği başkanı Ali AKYÜZ ve yönetim kurulu üyeleri ilçemize yeni atanan Kaymakam Sayın Ekrem İNCİ'yi makamında ziyaret etti.
 
Gerçekleşen ziyarette dernek başkanı Ali AKYÜZ "Derneğin kuruluşundan günümüze kadar geçen süre içerisinde yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Kültürlerin yaşaması ve yaşatılması önemi hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Ayrıca Selçuk'un sorunları ve çözüm yöntemleri üzerinde fikirler paylaşıldı. İlçe Kaymakamı Sayın İNCİ de sivil toplum kuruluşlarının ilçenin kalkınması ve demokratikleşmesi açısından önemine değindi. Görev süresi içerisinde ilçede yapılacak olan çalışmalarda tüm kuruluşlar ile birlikte ortak paydada kararlar alınacağını dile getirdi.” Dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.