EMEKLİ-SEN ALANLARA SIĞMIYOR

Güncel 29.07.2023 - 16:39, Güncelleme: 31.07.2023 - 09:35 9133+ kez okundu.
 

EMEKLİ-SEN ALANLARA SIĞMIYOR

EMEKLİ-SEN ALANLARA SIĞMIYOR
“Susmuyoruz, korkmuyoruz, itaat etmiyoruz” DİSK Emekli-Sen Ege Bölge Şubeleri olarak bir günde iki eylemde yerimizi alarak “Emeklilerin Sesi” olduk. İlk olarak Konfederasyonumuz DİSK Ege Bölge Başkanlığının Alsancak’ta düzenlediği protesto yürüyüşü ve basın açıklamasında Emekli-Sen Ege Bölge Baştemsilcimiz Sabahattin Yeşiltepe’nin başkanlığındaki heyet ile yerimizi alarak katkı sunduk.   Son olarak CHP İzmir İl örgütünün DİSK Emekli-Sen başta olmak üzere emek örgütleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ortaklaşa düzenlediği zamları, hayat pahalıdır ve medya baskılarını protesto mitingine kitlesel katılım sağladık. Mitingde konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu destek veren kuruluşlara teşekkür etti.   Emekli-Sen adına konuşan MYK Üyemiz ve Dış İlişkiler Sekreterimiz Ercan Çınarlı da “Mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalimler diz çökmez” diyerek emek ve meslek örgütleri ile sivil toplum kuruluşlarını mücadele için alanlara çağırdı.
EMEKLİ-SEN ALANLARA SIĞMIYOR

“Susmuyoruz, korkmuyoruz, itaat etmiyoruz”

DİSK Emekli-Sen Ege Bölge Şubeleri olarak bir günde iki eylemde yerimizi alarak “Emeklilerin Sesi” olduk.

İlk olarak Konfederasyonumuz DİSK Ege Bölge Başkanlığının Alsancak’ta düzenlediği protesto yürüyüşü ve basın açıklamasında Emekli-Sen Ege Bölge Baştemsilcimiz Sabahattin Yeşiltepe’nin başkanlığındaki heyet ile yerimizi alarak katkı sunduk.

 

Son olarak CHP İzmir İl örgütünün DİSK Emekli-Sen başta olmak üzere emek örgütleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ortaklaşa düzenlediği zamları, hayat pahalıdır ve medya baskılarını protesto mitingine kitlesel katılım sağladık.

Mitingde konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu destek veren kuruluşlara teşekkür etti.

 

Emekli-Sen adına konuşan MYK Üyemiz ve Dış İlişkiler Sekreterimiz Ercan Çınarlı da “Mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalimler diz çökmez” diyerek emek ve meslek örgütleri ile sivil toplum kuruluşlarını mücadele için alanlara çağırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.