KESKİN VE BAYDAR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Güncel 07.08.2023 - 16:53, Güncelleme: 07.08.2023 - 17:06 10728+ kez okundu.
 

KESKİN VE BAYDAR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

KESKİN VE BAYDAR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
  Efes Selçuk Belediye Başkanı Yardımcısı Bilgi Keskin’in oğlu Efe Keskin, Sinem Baydar ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikâhını Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve Bilgi Keskin birlikte kıydılar. Bir anne olmanın yanı sıra yıllardır Efes Selçuk’ta birçok çiftin nikâhını kıyarak mutluluklarına ortak olan Bilgi Keskin oğlunun nikâhını kıydığı esnada duygulu anlar yaşadı. Kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla Efes Selçuk Belediyesi Yazlık Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğüne genç çiftin aileleri ve yakınlarının yanı sıra Gülermak İnşaat Şirketi’nin üst düzey yöneticileri de katıldı. Nikâh töreninde Başkan Ceritoğlu Sengel, Bilgi- Nuri Keskin çiftinin oğlu İnşaat Mühendisi Efe Keskin ile Hüsniye- Lütfi Baydar çiftinin kızları Aden Hukuk Bürosu avukatlarından Sinem Baydar’a “Birbirinizin eşi ve eşiti olmayı kabul ediyor musunuz?”  sorusunu yöneltti. Başkan Sengel ve Başkan Yardımcısı Keskin’in kıydıkları nikâh sonrasında davetliler geç saatlere kadar eğlenerek çiftin mutluluğuna ortak oldu.  
KESKİN VE BAYDAR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

 

Efes Selçuk Belediye Başkanı Yardımcısı Bilgi Keskin’in oğlu Efe Keskin, Sinem Baydar ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikâhını Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve Bilgi Keskin birlikte kıydılar.

Bir anne olmanın yanı sıra yıllardır Efes Selçuk’ta birçok çiftin nikâhını kıyarak mutluluklarına ortak olan Bilgi Keskin oğlunun nikâhını kıydığı esnada duygulu anlar yaşadı.

Kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla Efes Selçuk Belediyesi Yazlık Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğüne genç çiftin aileleri ve yakınlarının yanı sıra Gülermak İnşaat Şirketi’nin üst düzey yöneticileri de katıldı.

Nikâh töreninde Başkan Ceritoğlu Sengel, Bilgi- Nuri Keskin çiftinin oğlu İnşaat Mühendisi Efe Keskin ile Hüsniye- Lütfi Baydar çiftinin kızları Aden Hukuk Bürosu avukatlarından Sinem Baydar’a “Birbirinizin eşi ve eşiti olmayı kabul ediyor musunuz?”  sorusunu yöneltti. Başkan Sengel ve Başkan Yardımcısı Keskin’in kıydıkları nikâh sonrasında davetliler geç saatlere kadar eğlenerek çiftin mutluluğuna ortak oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.