DEĞİŞİMİN ADRESİ BU KEZ SELÇUK TARİŞ ZEYTİNYAĞI!

Yerel 29.11.2023 - 18:37, Güncelleme: 30.11.2023 - 21:03 4819+ kez okundu.
 

DEĞİŞİMİN ADRESİ BU KEZ SELÇUK TARİŞ ZEYTİNYAĞI!

DEĞİŞİMİN ADRESİ BU KEZ SELÇUK TARİŞ ZEYTİNYAĞI!
Tariş Zeytinyağı Kooperatifi seçimlerinde değişim yaşandı. İki listenin yarıştığı seçimlerde Mehmet Ihlamur'un bulunduğu beyaz liste 158 oyla seçimi kazanan taraf oldu. Mavi liste ile seçimlere giren ve Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı ile Süleyman Sertoğlu'nun da bulunduğu Recep Kırcimen 'in listesi seçimlerin kaybedeni oldu. Dört yılda bir yapılan S.S.274 Nolu TARİŞ Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi seçimleri üyelerin katılımıyla Kooperatif binasında gerçekleşti. Değişime önem veren, iki dönemdir Kooperatif Başkanlığını yürüten Hüseyin Öner'in bu dönemde aday olmadığı ve bu görevi layıkıyla yapacaklarına inandığı beyaz listeyi desteklediği öğrenildi. 351 üyesi bulunan Kooperatifin bugün yapılan seçimlerine 295 üye katıldı. Mehmet Ihlamur'un listesi 158 oy, Recep Kırcimen'in listesi ise 110 oy aldı. Tariş Zeytinyağı Kooperatifi seçimlerine beyaz liste ile girerek yeni bir sayfa açılmasını sağlayan Mehmet Ihlamur, son derede demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlerin tüm üyelere hayırlı olmasını diledi. Ihlamur; "Biz bugün Kooperatifimizde yeni bir sayfa açtık. Bizim için seçim bugün bitmiştir ve üyelerimize en kaliteli hizmeti vermeye başlayacağız. Bu süreci önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz. Ben bu anlamda iki dönemdir Kooperatif Başkanlığını yürüten Hüseyin Öner ağabeyimize, bugünkü seçimlerde bizleri destekleyen ve seçimlere katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum " dedi. S.S. 274 NOLU SELÇUK ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI T.S KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:  ASIL ÜYELER Yılmaz Duysal, Ibrahim Selvi, Aysel Dolman, Cafer Tayyar Temel. BİRLİK TEMSİLCİSİ ASIL ÜYELERİ Mehmet Ihlamur, Erdem Özgencil ve Durmuş Ali Seygan. YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ Ulaş Karahan, Coşkun Fidan, Ali Kaçar ve Hüseyin Hüsnü Özkaynak. BİRLİK TEMSİLCİSİ YEDEK ÜYELERİ Hüsnü Alpçetin, Ali Irmak ve Mustafa Fatih Akpınar.
DEĞİŞİMİN ADRESİ BU KEZ SELÇUK TARİŞ ZEYTİNYAĞI!

Tariş Zeytinyağı Kooperatifi seçimlerinde değişim yaşandı. İki listenin yarıştığı seçimlerde Mehmet Ihlamur'un bulunduğu beyaz liste 158 oyla seçimi kazanan taraf oldu. Mavi liste ile seçimlere giren ve Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı ile Süleyman Sertoğlu'nun da bulunduğu Recep Kırcimen 'in listesi seçimlerin kaybedeni oldu.

Dört yılda bir yapılan S.S.274 Nolu TARİŞ Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi seçimleri üyelerin katılımıyla Kooperatif binasında gerçekleşti. Değişime önem veren, iki dönemdir Kooperatif Başkanlığını yürüten Hüseyin Öner'in bu dönemde aday olmadığı ve bu görevi layıkıyla yapacaklarına inandığı beyaz listeyi desteklediği öğrenildi.
351 üyesi bulunan Kooperatifin bugün yapılan seçimlerine 295 üye katıldı. Mehmet Ihlamur'un listesi 158 oy, Recep Kırcimen'in listesi ise 110 oy aldı.
Tariş Zeytinyağı Kooperatifi seçimlerine beyaz liste ile girerek yeni bir sayfa açılmasını sağlayan Mehmet Ihlamur, son derede demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlerin tüm üyelere hayırlı olmasını diledi. Ihlamur; "Biz bugün Kooperatifimizde yeni bir sayfa açtık. Bizim için seçim bugün bitmiştir ve üyelerimize en kaliteli hizmeti vermeye başlayacağız. Bu süreci önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz. Ben bu anlamda iki dönemdir Kooperatif Başkanlığını yürüten Hüseyin Öner ağabeyimize, bugünkü seçimlerde bizleri destekleyen ve seçimlere katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum " dedi.

S.S. 274 NOLU SELÇUK ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI T.S KOOPERATİFİ
YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:  ASIL ÜYELER

Yılmaz Duysal, Ibrahim Selvi, Aysel Dolman, Cafer Tayyar Temel.

BİRLİK TEMSİLCİSİ ASIL ÜYELERİ

Mehmet Ihlamur, Erdem Özgencil ve Durmuş Ali Seygan.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ
Ulaş Karahan, Coşkun Fidan, Ali Kaçar ve Hüseyin Hüsnü Özkaynak.

BİRLİK TEMSİLCİSİ YEDEK ÜYELERİ
Hüsnü Alpçetin, Ali Irmak ve Mustafa Fatih Akpınar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.