Filiz Ceritoğlu Sengel, "Büyükerşen, varlığıyla hep güven verdi"

Güncel 11.01.2024 - 15:42, Güncelleme: 12.01.2024 - 15:55 7522+ kez okundu.
 

Filiz Ceritoğlu Sengel, "Büyükerşen, varlığıyla hep güven verdi"

Filiz Ceritoğlu Sengel, "Büyükerşen, varlığıyla hep güven verdi"
  Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Eskişehir CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı seçilen Ayşe Ünlüce'yi tebrik etti. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Eskişehir CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı seçilen Ayşe Ünlüce'yi tebrik ederek Yılmaz Büyükerşen'e övgü dolu mesaj yayımladı. "Çok güzel izler bıraktı" Filiz Ceritoğlu Sengel, "Hocamız, Efsane Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen, varlığıyla hep güven verdi, çok güzel izler bıraktı… İyi ki varsınız, sağlıkla hep var olunuz dünkü parti meclisinde belirlenen tüm belediye başkan adaylarını ayrı ayrı olmak üzere, Yılmaz Büyükerşen başkanımızla birlikte hepimize güzel bir hatıra kalan anları ortaklaştırdığımız değerli arkadaşlarım ve kıymetli başkanlarım Ayşe Ünlüce’yi, Şeniz Doğan’ı ve Melek Mızrak Subaşı’yı da canı gönülden tebrik ediyorum. Kentlerine değer katacakları çalışmalarında yollarının açık olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
Filiz Ceritoğlu Sengel, "Büyükerşen, varlığıyla hep güven verdi"

 

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Eskişehir CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı seçilen Ayşe Ünlüce'yi tebrik etti.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Eskişehir CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı seçilen Ayşe Ünlüce'yi tebrik ederek Yılmaz Büyükerşen'e övgü dolu mesaj yayımladı.

"Çok güzel izler bıraktı"

Filiz Ceritoğlu Sengel, "Hocamız, Efsane Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen, varlığıyla hep güven verdi, çok güzel izler bıraktı… İyi ki varsınız, sağlıkla hep var olunuz dünkü parti meclisinde belirlenen tüm belediye başkan adaylarını ayrı ayrı olmak üzere, Yılmaz Büyükerşen başkanımızla birlikte hepimize güzel bir hatıra kalan anları ortaklaştırdığımız değerli arkadaşlarım ve kıymetli başkanlarım Ayşe Ünlüce’yi, Şeniz Doğan’ı ve Melek Mızrak Subaşı’yı da canı gönülden tebrik ediyorum. Kentlerine değer katacakları çalışmalarında yollarının açık olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.