sogbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat ankara güneş enerjisi

İzmir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali Efes Selçuk’ta Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Güncel 20.04.2025 - 17:04, Güncelleme: 20.04.2025 - 17:09 578 kez okundu.
 

İzmir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali Efes Selçuk’ta Renkli Görüntülere Sahne Oldu

İzmir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali Efes Selçuk’ta Renkli Görüntülere Sahne Oldu
  İzmir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali Efes Selçuk sokaklarına tiyatronun coşkusu ile renk kattı. Tiyatro Ofisi ve Ege Tiyatrolar Birliği tarafından düzenlenen, İzmir’in 15 ilçesinde 7 ilden 13 ekibin katılımıyla 16 etkinliğin yer aldığı festival kapsamında Efes Selçuk Belediyesi Gençlik ve Çocuk Bandosu, Efes Selçuk Belediyesi Tiyatro Grubu ve festivalde yer alan grupların kortej yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu. Atatürk Anıtı önünde başlayan kortej Efes Selçuk sokaklarına renk kattı. FESTİVALİMİZ EFES SELÇUK’TA ZİRVE YAPTI İstasyon Meydanı’nda bir konuşma yapan Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı Tiyatro Ofisi Yöneticisi Metin Güler, İzmir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali’nin sokak etkinliklerinin açılışını Efes Selçuk’ta yapmak istediklerini belirterek “Çok güzelsin Efes Selçuk. Ben bir dönem burada yaşadım ve gittiğim her ana çok üzülüyorum. Ama bugün burada olmak çok güzel. Bu festivalin dışarıdaki, sokaktaki etkinlik açılışını Selçuk’ta yapalım istedik. Çünkü kadın elinin değdiği bir kent ve Efes Selçuk yüzyıllardır sanatı beşiğinde, kucağında, yüreğinde taşıyan bir kent. O gelenek devam ediyor bu kentte. Bu geleneği devam ettirdiği için Filiz Başkanıma ve onun yanında olan Efes Selçuklu sanatseverlere teşekkür ediyorum. Tiyatro Ofisi ve birliğimiz adına, sanatçılarımız adına, dayanışma için gelen bütün sanatçılara çok teşekkür ediyorum. Var olun. Çünkü aydınlık günlere ancak sanatla daha hızlı ulaşacağız. Çünkü tiyatro ve sanat tüm bu güzelliklerin geleceği. Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali Efes Selçuk’ta zirve yapmıştır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi. Kortejin ardından İstasyon Meydanı’nda Efes Selçuklu çocukların modern dans gösterisi, farklı il ve ilçelerden gelen grupların mim, illüzyon ve eğlenceli gösterileri çocuklardan büyük ilgi gördü. Renkli görüntülere sahne olan İzmir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali Belediye Başkan Yardımcısı Bilgi Keskin tarafından Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı Tiyatro Ofisi Yöneticisi Metin Güler’e ve festivalde emeği geçen isimlere teşekkür plaketinin verilmesinin ardından son buldu.
İzmir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali Efes Selçuk’ta Renkli Görüntülere Sahne Oldu

 

İzmir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali Efes Selçuk sokaklarına tiyatronun coşkusu ile renk kattı.

Tiyatro Ofisi ve Ege Tiyatrolar Birliği tarafından düzenlenen, İzmir’in 15 ilçesinde 7 ilden 13 ekibin katılımıyla 16 etkinliğin yer aldığı festival kapsamında Efes Selçuk Belediyesi Gençlik ve Çocuk Bandosu, Efes Selçuk Belediyesi Tiyatro Grubu ve festivalde yer alan grupların kortej yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu. Atatürk Anıtı önünde başlayan kortej Efes Selçuk sokaklarına renk kattı.

FESTİVALİMİZ EFES SELÇUK’TA ZİRVE YAPTI

İstasyon Meydanı’nda bir konuşma yapan Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı Tiyatro Ofisi Yöneticisi Metin Güler, İzmir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali’nin sokak etkinliklerinin açılışını Efes Selçuk’ta yapmak istediklerini belirterek “Çok güzelsin Efes Selçuk. Ben bir dönem burada yaşadım ve gittiğim her ana çok üzülüyorum. Ama bugün burada olmak çok güzel. Bu festivalin dışarıdaki, sokaktaki etkinlik açılışını Selçuk’ta yapalım istedik. Çünkü kadın elinin değdiği bir kent ve Efes Selçuk yüzyıllardır sanatı beşiğinde, kucağında, yüreğinde taşıyan bir kent. O gelenek devam ediyor bu kentte. Bu geleneği devam ettirdiği için Filiz Başkanıma ve onun yanında olan Efes Selçuklu sanatseverlere teşekkür ediyorum. Tiyatro Ofisi ve birliğimiz adına, sanatçılarımız adına, dayanışma için gelen bütün sanatçılara çok teşekkür ediyorum. Var olun. Çünkü aydınlık günlere ancak sanatla daha hızlı ulaşacağız. Çünkü tiyatro ve sanat tüm bu güzelliklerin geleceği. Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali Efes Selçuk’ta zirve yapmıştır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Kortejin ardından İstasyon Meydanı’nda Efes Selçuklu çocukların modern dans gösterisi, farklı il ve ilçelerden gelen grupların mim, illüzyon ve eğlenceli gösterileri çocuklardan büyük ilgi gördü. Renkli görüntülere sahne olan İzmir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali Belediye Başkan Yardımcısı Bilgi Keskin tarafından Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı Tiyatro Ofisi Yöneticisi Metin Güler’e ve festivalde emeği geçen isimlere teşekkür plaketinin verilmesinin ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.