ZFC- 3.SELÇUK EFES BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLIYOR.

Spor 13.08.2015 - 18:37, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8623+ kez okundu.
 

ZFC- 3.SELÇUK EFES BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLIYOR.

ZFC- 3.SELÇUK EFES BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLIYOR.
14-15-16 Ağustos 2015 tarihlerinde çeşitli illerden bisiklet severlerin katılacağı bisiklet festivalinin 3.sü Cuma günü başlıyor.Zuhal Fitness Cimnastik Gençlik ve Spor Kulübünün koordine  ettiği organizasyonda üç etap bulunuyor.Birinci gün Kireççili Köyü- Çamlık-Pamucak ,2.gün Belevi-Mehmetler Köyü –Şirince-Selçuk-Pamucak,3.gün Barutçu Köyü-Zeytinköy-Pamucak-Selçuk parkurlarını tamamlayacaklar. www.zuhalfitnessclub.com.tr adresinden kayıtların yapıldığı organizasyona  150 bisikletçi bekleniyor. Lüleburgaz,Eskişehir,Afyon,Muğla,İzmir,Aydıngibi illerden ve ilçelerinden katılacak olan ferdi ve kulüp sporcuları Dereli Campingde konaklayacaklar.  ZFC Kulüp başkanı Zuhal Uygur ilçemizde de bisikletsever ve çevreci kişler var.Gelenek haline getirdiğimiz festivalimize Selçuk’lu vatandaşlarımızı da bekliyoruz.Özellikle Pazar günü yapılacak olan parkur herkesin yapabileceği nitelikte.Emniyet ve sağlık tedbirleri ile tamirci, kumanya,nakliye gibi destek birimleride hazır bulunacak.Bu festivalin güçlenmesi için  katılımın elimizden geldiğince yükseltmemiz gerekir diye düşünüyoruz dedi. Her sabah saat 10.00 da İstasyon Meydanında buluşmadan sonra gruplar önceden belirlenmiş güzergahlara saat 10.30-11.00 de hareket edecekler. 
ZFC- 3.SELÇUK EFES BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLIYOR.
14-15-16 Ağustos 2015 tarihlerinde çeşitli illerden bisiklet severlerin katılacağı bisiklet festivalinin 3.sü Cuma günü başlıyor.Zuhal Fitness Cimnastik Gençlik ve Spor Kulübünün koordine  ettiği organizasyonda üç etap bulunuyor.Birinci gün Kireççili Köyü- Çamlık-Pamucak ,2.gün Belevi-Mehmetler Köyü –Şirince-Selçuk-Pamucak,3.gün Barutçu Köyü-Zeytinköy-Pamucak-Selçuk parkurlarını tamamlayacaklar.

www.zuhalfitnessclub.com.tr adresinden kayıtların yapıldığı organizasyona  150 bisikletçi bekleniyor. Lüleburgaz,Eskişehir,Afyon,Muğla,İzmir,Aydıngibi illerden ve ilçelerinden katılacak olan ferdi ve kulüp sporcuları Dereli Campingde konaklayacaklar.

 ZFC Kulüp başkanı Zuhal Uygur ilçemizde de bisikletsever ve çevreci kişler var.Gelenek haline getirdiğimiz festivalimize Selçuk’lu vatandaşlarımızı da bekliyoruz.Özellikle Pazar günü yapılacak olan parkur herkesin yapabileceği nitelikte.Emniyet ve sağlık tedbirleri ile tamirci, kumanya,nakliye gibi destek birimleride hazır bulunacak.Bu festivalin güçlenmesi için  katılımın elimizden geldiğince yükseltmemiz gerekir diye düşünüyoruz dedi.

Her sabah saat 10.00 da İstasyon Meydanında buluşmadan sonra gruplar önceden belirlenmiş güzergahlara saat 10.30-11.00 de hareket edecekler. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.