ŞİRİNCE TİYATRO MEDRESESİNDE MONODRAMA FESTİVALİ

Kültür 25.08.2015 - 12:21, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8727+ kez okundu.
 

ŞİRİNCE TİYATRO MEDRESESİNDE MONODRAMA FESTİVALİ

ŞİRİNCE TİYATRO MEDRESESİNDE MONODRAMA FESTİVALİ
Tiyatro Medresesi 25-30 Ağustos tarihleri arasında Uluslararası Monodrama Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Son on yıldır monodrama (tek kişilik oyun) üzerine araştırma yapmakta olan bir grup olarak, benzer araştırmalar yürüten sanatçıları ve bu türe meraklı seyircileri Medrese’de ağırlayacak olmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz. Cezayir, Ermenistan, Polonya, Türkiye ve Yunanistan’dan tek kişilik performansların sergileneceği beş günlük Monodrama Festivali, 25 Ağustos’ta sanatçıların ve seyircilerin Medrese avlusunda buluşacağı festival açılış partisi ile başlayacak. 30 Ağustos’a kadar sürecek festivalde 5 yabancı, 4 yerli oyun sergilenecek. Festival programı için tıklayınız Uluslararası Monodrama Festivali’nin gerçek bir festival tadında geçmesi en önemli dileğimiz. Bu yüzden sanatçıların ve seyircilerin aynı havayı uzun süre soluyabilmeleri, oyunlar hakkında, sanat hakkında, hayat hakkında tartışabilmeleri için kapılarımızı seyircilerimize açıyoruz. 5 gün boyunca festivali takip etmek isteyen seyircilerimiz Medrese’de konaklayıp, yiyip içebilecek. Dileyen seyircilerimiz sadece bir ya da birkaç gün konaklayabilir veya sadece bir oyun seyretmek üzere bizi ziyaret edebilir, tabii ki. Gelenekselleşeceğini umduğumuz bu festivalin heyecanını paylaşmak için tüm tiyatroseverleri Şirince’ye, Tiyatro Medresesi’ne bekliyoruz! Konaklama detayları aşağıda. Konaklama başvurusu için festival@tiyatromedresesi.org adresine bize kimlik ve iletişim bilgilerinizi içeren ve hangi odada kaç gün kalmak istediğinizi belirten bir mail atmanız yeterli. Her türlü sorunuz için bize festival@tiyatromedresesi.org’dan veya 0531 696 41 09′dan veya 0538 941 38 30′dan ulaşabilirsiniz. KONAKLAMA DETAYLARI VE ÜCRETLERİ Tek oyun: Konaklamasız ve yemeksiz: Tam:20TL, Öğrenci:10TL 1 günlük tam katılım – Konaklama, 3 öğün yemek ve gün boyu tüm etkinlikler dahil: Tam:105TL, Öğrenci:85TL 6 günlük tam katılım – Konaklama, 3 öğün yemek ve tüm etkinlikler dahil: Tam: 495TL, Öğrenci:395TL Konaklama detayları, odalar hakkında bilgiler için ŞURAYA göz atabilirsiniz. ODA SEÇİMİ: (Oda seçiminizle ilgili öncelikli arzumuz, sizi dilediğiniz gibi bir odaya yerleştirmek ancak fiziki olanaklarımızın kısıtlılığından dolayı bu konuda garanti veremiyoruz. Seçimizin sonucu ile ilgili size haber vereceğiz. Aksini belirtmediğiniz sürece 14, 8 veya 6 kişilik odalardan veya çadırlardan birine yerleştirileceksiniz.) 14, 8 veya 6 kişilik veya çadır (Ek ücret yok) (Kendi çadırını getirecekler de bu gruba dahildir.) 4 kişilik (Toplam ücret + 25TL günlük ücret) 2 kişilik (Toplam ücret + 55TL günlük ücret) 1 kişilik (Toplam ücret + 85TL günlük ücret) Konaklama detayları, odalar hakkında bilgiler için ŞURAYA göz atabilirsiniz. Konaklama başvurusu için  LİNKTEKİ formu doldurup festival@tiyatromedresesi.org adresine bir mail atmanız yeterli. Görüşmek üzere…
ŞİRİNCE TİYATRO MEDRESESİNDE MONODRAMA FESTİVALİ

Tiyatro Medresesi 25-30 Ağustos tarihleri arasında Uluslararası Monodrama Festivali’ne ev sahipliği yapıyor.

Son on yıldır monodrama (tek kişilik oyun) üzerine araştırma yapmakta olan bir grup olarak, benzer araştırmalar yürüten sanatçıları ve bu türe meraklı seyircileri Medrese’de ağırlayacak olmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz.

Cezayir, Ermenistan, Polonya, Türkiye ve Yunanistan’dan tek kişilik performansların sergileneceği beş günlük Monodrama Festivali, 25 Ağustos’ta sanatçıların ve seyircilerin Medrese avlusunda buluşacağı festival açılış partisi ile başlayacak. 30 Ağustos’a kadar sürecek festivalde 5 yabancı, 4 yerli oyun sergilenecek.

Festival programı için tıklayınız

Uluslararası Monodrama Festivali’nin gerçek bir festival tadında geçmesi en önemli dileğimiz. Bu yüzden sanatçıların ve seyircilerin aynı havayı uzun süre soluyabilmeleri, oyunlar hakkında, sanat hakkında, hayat hakkında tartışabilmeleri için kapılarımızı seyircilerimize açıyoruz. 5 gün boyunca festivali takip etmek isteyen seyircilerimiz Medrese’de konaklayıp, yiyip içebilecek.

Dileyen seyircilerimiz sadece bir ya da birkaç gün konaklayabilir veya sadece bir oyun seyretmek üzere bizi ziyaret edebilir, tabii ki.

Gelenekselleşeceğini umduğumuz bu festivalin heyecanını paylaşmak için tüm tiyatroseverleri Şirince’ye, Tiyatro Medresesi’ne bekliyoruz!

Konaklama detayları aşağıda. Konaklama başvurusu için festival@tiyatromedresesi.org adresine bize kimlik ve iletişim bilgilerinizi içeren ve hangi odada kaç gün kalmak istediğinizi belirten bir mail atmanız yeterli. Her türlü sorunuz için bize festival@tiyatromedresesi.org’dan veya 0531 696 41 09′dan veya 0538 941 38 30′dan ulaşabilirsiniz.

KONAKLAMA DETAYLARI VE ÜCRETLERİ

Tek oyun: Konaklamasız ve yemeksiz: Tam:20TL, Öğrenci:10TL
1 günlük tam katılım – Konaklama, 3 öğün yemek ve gün boyu tüm etkinlikler dahil: Tam:105TL, Öğrenci:85TL
6 günlük tam katılım – Konaklama, 3 öğün yemek ve tüm etkinlikler dahil: Tam: 495TL, Öğrenci:395TL

Konaklama detayları, odalar hakkında bilgiler için ŞURAYA göz atabilirsiniz.

ODA SEÇİMİ:

(Oda seçiminizle ilgili öncelikli arzumuz, sizi dilediğiniz gibi bir odaya yerleştirmek ancak fiziki olanaklarımızın kısıtlılığından dolayı bu konuda garanti veremiyoruz. Seçimizin sonucu ile ilgili size haber vereceğiz. Aksini belirtmediğiniz sürece 14, 8 veya 6 kişilik odalardan veya çadırlardan birine yerleştirileceksiniz.)

14, 8 veya 6 kişilik veya çadır (Ek ücret yok) (Kendi çadırını getirecekler de bu gruba dahildir.)

4 kişilik (Toplam ücret + 25TL günlük ücret)

2 kişilik (Toplam ücret + 55TL günlük ücret)

1 kişilik (Toplam ücret + 85TL günlük ücret)

Konaklama detayları, odalar hakkında bilgiler için ŞURAYA göz atabilirsiniz.

Konaklama başvurusu için  LİNKTEKİ formu doldurup festival@tiyatromedresesi.org adresine bir mail atmanız yeterli.

Görüşmek üzere…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.