30 AĞUSTOS SELÇUK'ta KUTLANDI

Yerel 31.08.2015 - 00:14, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8280+ kez okundu.
 

30 AĞUSTOS SELÇUK'ta KUTLANDI

30 AĞUSTOS SELÇUK'ta KUTLANDI
Selçuk Atatürkçü Düşünce Derneğinin düzenlediği 30 Ağustos Kurtuluş Şenlikleri yürüyüşü akşam saatlerinde istasyon meydanında başladı. Şehir Merkezini meşalerle gezen Partili partisiz vatandaşlar hep bir ağızdan Şehitler ölmez vatan bölünmez diyerek slogan attı. Hükumet binası Atatürk heykeli önünde Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Tuncay Kireç kısa bir sunum yaptıktan sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasının ardından,Efelerin oynadığı zeybek gösterisi büyük alkış aldı. Başkan Kireç yürüyüşe katılanları Atatürkçü Düşünce Derneği parkına davet etti. Mehmet UYAROĞLU
30 AĞUSTOS SELÇUK'ta KUTLANDI

Selçuk Atatürkçü Düşünce Derneğinin düzenlediği 30 Ağustos Kurtuluş Şenlikleri yürüyüşü akşam saatlerinde istasyon meydanında başladı. Şehir Merkezini meşalerle gezen Partili partisiz vatandaşlar hep bir ağızdan Şehitler ölmez vatan bölünmez diyerek slogan attı.

Hükumet binası Atatürk heykeli önünde Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Tuncay Kireç kısa bir sunum yaptıktan sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasının ardından,Efelerin oynadığı zeybek gösterisi büyük alkış aldı. Başkan Kireç yürüyüşe katılanları Atatürkçü Düşünce Derneği parkına davet etti.

Mehmet UYAROĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.