İzmir'de yılın ilk haftası sağanak var!

Yerel 02.01.2017 - 07:54, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8233+ kez okundu.
 

İzmir'de yılın ilk haftası sağanak var!

Hava sıcaklıklarının giderek artış göstereceği haftanın üç günü sağanak yağış bekleniyor.
 2016’yı dondurucu bir soğukla kapatıp, 2017’ye de aynı şekilde ‘merhaba’ denen İzmir’de yılın ilk haftasına yağışlar damga vuracak. Kent hafta ortasından itibaren yağışlı havanın etkisi altına girecek, nem oranının yüzde 95’leri göreceği periyotta üç gün üst üste sağanak yağmur bekleniyor. Öte yandan İzmir’de soğuğun etkisi hafta boyunca giderek azalacak. Kentte en düşük sıcaklıkların giderek artarak haftanın son mesai gününde 8 dereceyi bulması, en yüksek sıcaklıkların da 10 ila 13 derece arasında seyretmesi bekleniyor.
Hava sıcaklıklarının giderek artış göstereceği haftanın üç günü sağanak yağış bekleniyor.

 2016’yı dondurucu bir soğukla kapatıp, 2017’ye de aynı şekilde ‘merhaba’ denen İzmir’de yılın ilk haftasına yağışlar damga vuracak.

Kent hafta ortasından itibaren yağışlı havanın etkisi altına girecek, nem oranının yüzde 95’leri göreceği periyotta üç gün üst üste sağanak yağmur bekleniyor.

Öte yandan İzmir’de soğuğun etkisi hafta boyunca giderek azalacak. Kentte en düşük sıcaklıkların giderek artarak haftanın son mesai gününde 8 dereceyi bulması, en yüksek sıcaklıkların da 10 ila 13 derece arasında seyretmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.