Selçuk'ta Yeni Emniyet Müdürü Görevde

Yerel 20.01.2017 - 08:55, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8879+ kez okundu.
 

Selçuk'ta Yeni Emniyet Müdürü Görevde

Daha önce Bayındır İlçesinde görev yapan 4. sınıf emniyet müdürü Adem Köpük Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.
Selçuk Emniyet Müdürü Uğur Er'in İzmir İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atanmasından dolayı 15 aydır Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten İzmir Konak doğumlu ve 16 yıldır Emniyet teşkilatında bulunan, kolej ve akademi mezunu Adem Köpük Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Cuma günü göreve başlayan ve Uluslararası 35. Deve Güreşi Festivalindeki emniyet tedbirlerini başarı ile yerine getiren Selçuk İlçe Emniyetinin yeni müdürü, evli ve eşide emniyet görevlisi olan Köpük Gazetemize yaptığı açıklamada; "Çiçek Kenti Bayındır'dan, Turizm Kenti Selçuk'a gelmekten çok mutluyum.Selçuk'un sorunlarını başta trafik ve uyuşturucu olmak üzere yakından takip etmekteyim. Tüm vatandaşlarımızdan bizlere destek olmalarını ve kapımızın herkese açık olduğunu belirtmek isterim "dedi.  
Daha önce Bayındır İlçesinde görev yapan 4. sınıf emniyet müdürü Adem Köpük Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

Selçuk Emniyet Müdürü Uğur Er'in İzmir İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atanmasından dolayı 15 aydır Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten İzmir Konak doğumlu ve 16 yıldır Emniyet teşkilatında bulunan, kolej ve akademi mezunu Adem Köpük Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

Cuma günü göreve başlayan ve Uluslararası 35. Deve Güreşi Festivalindeki emniyet tedbirlerini başarı ile yerine getiren Selçuk İlçe Emniyetinin yeni müdürü, evli ve eşide emniyet görevlisi olan Köpük Gazetemize yaptığı açıklamada; "Çiçek Kenti Bayındır'dan, Turizm Kenti Selçuk'a gelmekten çok mutluyum.Selçuk'un sorunlarını başta trafik ve uyuşturucu olmak üzere yakından takip etmekteyim. Tüm vatandaşlarımızdan bizlere destek olmalarını ve kapımızın herkese açık olduğunu belirtmek isterim "dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.