Sengel'den iktidar mesajı

Yerel 12.08.2020 - 21:37, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 7925+ kez okundu.
 

Sengel'den iktidar mesajı

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabı üzerinden iktidar mesajı verdi
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, CHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Sosyal medya hesabı üzerinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte bir fotoğraf paylaşan Sengel,  iktidar mesajı verdi. Sengel'in paylaştığı gönderide şu ifadeler yer aldı: "Güzel bir Cumhuriyet Halk Partisi Günü... Samimiyetine inandığım, her zaman bizlere değer katan, kendisini dinlerken bir kez daha hayran olduğum Sn. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, tüm genel merkez yöneticilerimiz ve partimizin her kademesiyle birlikte: Hedefimiz iktidar."             
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabı üzerinden iktidar mesajı verdi

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, CHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Sosyal medya hesabı üzerinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte bir fotoğraf paylaşan Sengel,  iktidar mesajı verdi. Sengel'in paylaştığı gönderide şu ifadeler yer aldı:

"Güzel bir Cumhuriyet Halk Partisi Günü... Samimiyetine inandığım, her zaman bizlere değer katan, kendisini dinlerken bir kez daha hayran olduğum Sn. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, tüm genel merkez yöneticilerimiz ve partimizin her kademesiyle birlikte: Hedefimiz iktidar."

      
   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.