ŞİRİNCE'DEKİ YANGINA MÜDAHALE EDEN İTFAİYE ERİNİN ÜZERİNE DUVAR DEVRİLDİ

Yerel 01.01.2017 - 11:30, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 7938+ kez okundu.
 

ŞİRİNCE'DEKİ YANGINA MÜDAHALE EDEN İTFAİYE ERİNİN ÜZERİNE DUVAR DEVRİLDİ

ŞİRİNCE'DEKİ YANGINA MÜDAHALE EDEN İTFAİYE ERİNİN ÜZERİNE DUVAR DEVRİLDİ
İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı tarihi evleriyle bilinen Şirince Mahallesi’nde 2 tarihi evde yangın çıktı. Yangından bir engelli vatandaş ve annesi yara almadan kurtarılırken, yangına müdahale eden bir itfaiye eri üzerine duvar devrilmesi sonucu yaralandı. ÇINAR'IN SAĞLIK DURUMU İYİ Selvi Posta isimli bir vatandaşın evinde başlayan yangın havanın da etkisiyle bitişiğindeki eve sıçradı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına anında müdahale etti. Yangın sırasında evlerden birinde bulunan engelli Sevilay Posta ve annesi Selvi Posta itfaiye erlerinin başarılı çalışması sonucu alandan uzaklaştırıldı. Yangına müdahale eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerinden Mustafa Çınar isimli görevli ev duvarının üstüne devrilmesi sonucu yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Selçuk Devlet Hastanesine kaldırılan Çınar’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. SOKAKLARA YANGIN VANASI Mahalle sakinleri sokak yollarının darlığı nedeniyle araçlar giremediği için buralara yangın vanalarının yerleştirilmesinin nedenli önemli olduğunu bugün bir kez daha görüldüğünü belirttiler.
ŞİRİNCE'DEKİ YANGINA MÜDAHALE EDEN İTFAİYE ERİNİN ÜZERİNE DUVAR DEVRİLDİ

İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı tarihi evleriyle bilinen Şirince Mahallesi’nde 2 tarihi evde yangın çıktı. Yangından bir engelli vatandaş ve annesi yara almadan kurtarılırken, yangına müdahale eden bir itfaiye eri üzerine duvar devrilmesi sonucu yaralandı.

ÇINAR'IN SAĞLIK DURUMU İYİ
Selvi Posta isimli bir vatandaşın evinde başlayan yangın havanın da etkisiyle bitişiğindeki eve sıçradı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına anında müdahale etti. Yangın sırasında evlerden birinde bulunan engelli Sevilay Posta ve annesi Selvi Posta itfaiye erlerinin başarılı çalışması sonucu alandan uzaklaştırıldı. Yangına müdahale eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerinden Mustafa Çınar isimli görevli ev duvarının üstüne devrilmesi sonucu yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Selçuk Devlet Hastanesine kaldırılan Çınar’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

SOKAKLARA YANGIN VANASI
Mahalle sakinleri sokak yollarının darlığı nedeniyle araçlar giremediği için buralara yangın vanalarının yerleştirilmesinin nedenli önemli olduğunu bugün bir kez daha görüldüğünü belirttiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.