Trene biniş ve iniş yerleri değişti

Yerel 24.08.2015 - 12:28, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8662+ kez okundu.
 

Trene biniş ve iniş yerleri değişti

Trene biniş ve iniş yerleri değişti
  Selçuk tren istasyonunda yolcu biniş ve iniş yerleri değişti. İZBAN çalışmaları nedeniyle istasyonda yapılan düzenlemelerde İzmir ve Aydın yönüne giden yolcuların iniş ve biniş yerleri değiştirildi. Yapılan düzenleme ile yolcu iniş ve binişleri Hacı Fadıl Camisinin önünde açılan kapı ile sağlanıyor. TCDD yetkilileri yaklaşık 4 ay sürecek bu çalışmalar boyunca yolcuların yönlendirme tabelalarına dikkat etmelerini, 14 Mayıs mahallesi ve Şirince köprüsü alt geçitlerini kullanarak istasyonlara ulaşabileceklerini bilet işlemleri, iniş ve binişlerin bu yolları kullanarak yapılabileceğini dile getirdiler.
Trene biniş ve iniş yerleri değişti

 

Selçuk tren istasyonunda yolcu biniş ve iniş yerleri değişti. İZBAN çalışmaları nedeniyle istasyonda yapılan düzenlemelerde İzmir ve Aydın yönüne giden yolcuların iniş ve biniş yerleri değiştirildi.



Yapılan düzenleme ile yolcu iniş ve binişleri Hacı Fadıl Camisinin önünde açılan kapı ile sağlanıyor. TCDD yetkilileri yaklaşık 4 ay sürecek bu çalışmalar boyunca yolcuların yönlendirme tabelalarına dikkat etmelerini, 14 Mayıs mahallesi ve Şirince köprüsü alt geçitlerini kullanarak istasyonlara ulaşabileceklerini bilet işlemleri, iniş ve binişlerin bu yolları kullanarak yapılabileceğini dile getirdiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.