Yarın okullar tatil mi?

Yerel 10.01.2017 - 16:49, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8135+ kez okundu.
 

Yarın okullar tatil mi?

Yarın okullar tatil mi?
İzmir yarın okullar tatil mi? İzmir Valiliği son dakika açıklaması öğrenciler tarafından merakla bekleniyor. 11 Ocak Salı İzmir okullar tatil mi sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Marmara, İç Anadolu ve Ege bölgelerinde etkisini gösteren kar yağışı İzmir’e de tatil getirecek mi?   İzmir'de etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle, İzmir il genelinde eğitime 1 gün ara verildi.    İzmir'de yoğun kar yağışı kent genelinde etkili oldu. Hemen hemen bütün ilçelerde kar yağışı etkili olurken, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden öğrencilere sevindirici bir haber geldi. Kar ve buzlanmayı dikkate alan ekipler, yarın 11 Ocak 2017 Çarşamba İzmir il genelinde eğitime bir gün ara verilmesini kararlaştırdı.
Yarın okullar tatil mi?

İzmir yarın okullar tatil mi? İzmir Valiliği son dakika açıklaması öğrenciler tarafından merakla bekleniyor. 11 Ocak Salı İzmir okullar tatil mi sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Marmara, İç Anadolu ve Ege bölgelerinde etkisini gösteren kar yağışı İzmir’e de tatil getirecek mi?

 

İzmir'de etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle, İzmir il genelinde eğitime 1 gün ara verildi. 
 
İzmir'de yoğun kar yağışı kent genelinde etkili oldu. Hemen hemen bütün ilçelerde kar yağışı etkili olurken, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden öğrencilere sevindirici bir haber geldi. Kar ve buzlanmayı dikkate alan ekipler, yarın 11 Ocak 2017 Çarşamba İzmir il genelinde eğitime bir gün ara verilmesini kararlaştırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.