ARTEMİS EPHESİA FESTİVALİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Dünya Sporcularımız Selçuk’ta

2016’da Güney Kore’de düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda 15 – 17 yaş grubunda altın madalya alan Manisa Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Ayşe Begüm ONBAŞI aynı zamanda İtalya’nın Ancona şehrindeki turnuvada da iyi bir performans göstererek tek kadınlar kategorisinde milli takıma altın madalya kazandıran sporcu olmuştu. Genç sporcu Selçuk’a gelerek bugün Pazaryerinde düzenlenen 49. Selçuk Efes Festival etkinlikleri kapsamında izleyenlerce büyük beğeni toplayan bir de gösteri yaptı.

Ayşe Begüm ONBAŞI program öncesi Cafe Carpouza’da Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak ile birlikte geleceğin cimnastikçileriyle imza gününde buluştu

8. Uluslararası Artemis Ephesia Cimnastik Festivali

Kültür, sanat ve sporu UNESCO Kenti Selçuk’ta birleştiren festivalin beşinci günü Pazar yerinde düzenlenen 8. Uluslararası Artemis Ephesia Cimnastik Festivali ile başladı. Zuhal Fitness Club’ın öncülüğünde düzenlenen festival için farklı il ve spor kulüplerden gelen yaklaşık 300 sporcu birbirinde başarılı performansalar sergiledi. Gösteride Zuhal Fitness Club’ın sergilediği “Kurtuluştan Kurulaşa” adlı gösteri büyük beğeni topladı.