Okumak Yaşamaktır Efes Müzesinde Sergilendi.



İzmir İl temsilcisi Zehra KESER ve öğrencileri, okul müdür yardımcısı ve okul müdürü,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü  ile beraber İlçemizin tarihi, turistlik ve doğal alanlarında kitap okudular. Ortağımız olan diğer ülke ve yurdumuzun 81 ilinden öğretmen ve öğrenciler bulundukları bölgelerin tarihi, turistik ve doğal alanlarında kitaplarını okudular. Ortaya çıkan görüntü ülkemiz adına gurur vericiydi. 

Bizler işte bu görüntünün fotoğraflarını paylaşmak adına proje ortakları eşzamanlı sergi düzenledi. İzmir ilinin sergisi de Efes Müzesi’nde yapıldı. Sergiyi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cezayir BİLEKLİ açtı.
Sekizeylül İlkokulu öğretmeni Zehra KESER’e yapmış olduğu çalışmalarında:" Güzel ilçemiz Selçuk’umuzun  Yurtiçi ve Yurtdışında tanıtımında bir kültür elçisi gibi çalışarak göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik eder ve çalışmalarının devamını dileriz. Ayrıca projeye başından beri desteklerini esirgemeyen okul müdürü Kazım MERAKLİ,  Efes Müzesi Müdürü Cengiz TOPAL’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezayir BİLEKLİ ye teşekkür ederiz."dedi.