SELÇUK TİCARET ODASI YÖNETİMİ ANKARA’DA

 

Ankara'ya iner inmez Anıtkabir’e giden Selçuk Ticaret Odası heyeti, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Atatürk’ün manevi huzuruna çıktı. Koray Yolcu başkanlığındaki heyette Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Karahan, Yönetim Kurulu üyesi Murat Tabak, meclis üyeleri İlkan Gülgün, Mustafa Ünsal, Tamsuer Gültekin, Levent Karavan ve Genel Sekreter Filiz Acargil bulundu.

Daha sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne geçen STO heyeti TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlunı ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu heyete yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Koray Yolcu ziyarete ilişkin değerlendirmesinde, “Türkiye için hayırlı olsun. Türkiye’nin tüm ilçe ve il odaları seçimlerini tamamladılar. Bugün de Başkanımız Rifat Bey’i ziyarete geldik. İnşallah ayın 14’ünde olacak seçimden sonra tekrar onu Başkan yapıp göreve devam etmesini sağlayacağız. Türk iş dünyasının gururudur kendisi. İnşallah yeni dönemde de güzel işler olacak ” ifadelerini kullandı.