20-21-22 Mayıs tarihlerinde Selçuk Şirince'de gerçekleşecek VarilFest etkinliğini kaçırmayın.

Kültür 03.05.2016 - 19:05, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8629+ kez okundu.
 

20-21-22 Mayıs tarihlerinde Selçuk Şirince'de gerçekleşecek VarilFest etkinliğini kaçırmayın.

20-21-22 Mayıs tarihlerinde Selçuk Şirince'de gerçekleşecek VarilFest etkinliğini kaçırmayın.
Ana sahnenin ilk performansını saat 19:30'da glam müziğin son Türkiye temsilcisi olan Niki Wild'ın DJ performansı  ile yapacağız . Nikki Wild in nostalji dolu performansı ile tüyleri diken diken edip, maziye koca bir selam çaktıktan hemen sonra saat 21:00'da Necati ve Saykolar'ın enteresan canlı sahne performansları ile konuklarımızı acımasızca neşeye sürükleyeceğiz. Hunharca eğlenen seyirciler bu performans sırasında çeşitli sürprizlere hazır olmalıdır. Henüz seyretmemiş olanlara yüksek tavsiyemizdir.  Veeee gecenin son performansını ince bir çalım ile mekanın da sahibi olma avantajını kullanarak, bu kez deplasmanda değil de evinde misafirlerini ağırlarmışcasina saat 23:00 itibari ile Hayko Cepkin ile yapacağız. Güçlü performansı ve her daim özen gösterdiği sahne şovları ile akıllara durgunluk verirken, dillere gönüllere taht kurmuş şarkıları ile de duyguları tam tepemizde raks eden yıldızlara kadar şahlandıracağız. Ana sahnedeki canlı performanslarımız bitince tekrar #Varil in açık barında Warnin Bros Dj'leri eşliğinde gece gidebildiği yere kadar akacaktır. Konaklama yapanlar kalacak günübirlik konser için gelen dostları vakitlice ugurlayacagiz. 20 Mayıs Cuma  19:30 DJ Mahmut Yavuz 21 Mayıs Cumartesi  19:30 DJ Nikki Wild 21:00 Necati ve Saykolar 23:00 Hayko Cepkin 00:30 Warnin Bros. DJ performans 22 Mayıs Pazar  19:30 Dj Görkem Eylem
20-21-22 Mayıs tarihlerinde Selçuk Şirince'de gerçekleşecek VarilFest etkinliğini kaçırmayın.


Ana sahnenin ilk performansını saat 19:30'da glam müziğin son Türkiye temsilcisi olan Niki Wild'ın DJ performansı  ile yapacağız . Nikki Wild in nostalji dolu performansı ile tüyleri diken diken edip, maziye koca bir selam çaktıktan hemen sonra saat 21:00'da Necati ve Saykolar'ın enteresan canlı sahne performansları ile konuklarımızı acımasızca neşeye sürükleyeceğiz. Hunharca eğlenen seyirciler bu performans sırasında çeşitli sürprizlere hazır olmalıdır. Henüz seyretmemiş olanlara yüksek tavsiyemizdir. 

Veeee gecenin son performansını ince bir çalım ile mekanın da sahibi olma avantajını kullanarak, bu kez deplasmanda değil de evinde misafirlerini ağırlarmışcasina saat 23:00 itibari ile Hayko Cepkin ile yapacağız. Güçlü performansı ve her daim özen gösterdiği sahne şovları ile akıllara durgunluk verirken, dillere gönüllere taht kurmuş şarkıları ile de duyguları tam tepemizde raks eden yıldızlara kadar şahlandıracağız. Ana sahnedeki canlı performanslarımız bitince tekrar #Varil in açık barında Warnin Bros Dj'leri eşliğinde gece gidebildiği yere kadar akacaktır. Konaklama yapanlar kalacak günübirlik konser için gelen dostları vakitlice ugurlayacagiz.

20 Mayıs Cuma 
19:30 DJ Mahmut Yavuz

21 Mayıs Cumartesi 
19:30 DJ Nikki Wild
21:00 Necati ve Saykolar
23:00 Hayko Cepkin
00:30 Warnin Bros. DJ performans

22 Mayıs Pazar 
19:30 Dj Görkem Eylem
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.