"ADAYIMIZIN ARKASINDA KOCAMAN BİR HALK VAR"

Siyaset 24.04.2023 - 13:45, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 6170+ kez okundu.
 

"ADAYIMIZIN ARKASINDA KOCAMAN BİR HALK VAR"

EFES SELÇUK’TAN KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK:
  CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyası için açtığı bağış hesaplarına Efes Selçuk’tan destek geldi. CHP Efes Selçuk İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Karanfil ve parti üyeleri, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ile beraber bankaya giderek, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyası için bağış yaptılar. Destek veren herkese teşekkür eden CHP Efes Selçuk İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Karanfil, “13. Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kampanyasına destek için İş Bankası’ndaki Cumhurbaşkanlığı hesabına bağışta bulunduk. Hepinize katıldığınız için, destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun, inşallah iktidar olacağız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçip. Büyük bir çoğunlukla da meclisi temsil edeceğiz” dedi. "HALK HAREKETİ OLARAK BU BAĞIŞI YAPTIK" 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerle halkın iktidarının gerçekleşeceğini belirten Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, “Bugün Selçuk ilçesinde halkın iktidarına susamış olan insanlarla beraber Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütüyle birlikte Türkiye İş Bankası’nın önündeyiz. 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu için bir bağışta bulunduk. Bu bağışın esas sebebi şudur; “Çünkü bizim Cumhurbaşkanı adayımızın örtülü ödenekleri yok. Bizim Cumhurbaşkanı adayımızın kocaman sarayları ve o sarayların günlük olarak yaptığı milyonluk harcamaları yok. Bizim Cumhurbaşkanı adayımızın arkasında kocaman bir halk var. Ve biz halk hareketi olarak bu bağışı yaptık. Umuyoruz ki, halkın iktidarı en yakın zamanda gerçekleşecek” dedi.
EFES SELÇUK’TAN KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK:
 
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyası için açtığı bağış hesaplarına Efes Selçuk’tan destek geldi. CHP Efes Selçuk İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Karanfil ve parti üyeleri, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ile beraber bankaya giderek, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyası için bağış yaptılar.
Destek veren herkese teşekkür eden CHP Efes Selçuk İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Karanfil, “13. Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kampanyasına destek için İş Bankası’ndaki Cumhurbaşkanlığı hesabına bağışta bulunduk. Hepinize katıldığınız için, destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun, inşallah iktidar olacağız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçip. Büyük bir çoğunlukla da meclisi temsil edeceğiz” dedi.
"HALK HAREKETİ OLARAK BU BAĞIŞI YAPTIK"
14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerle halkın iktidarının gerçekleşeceğini belirten Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, “Bugün Selçuk ilçesinde halkın iktidarına susamış olan insanlarla beraber Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütüyle birlikte Türkiye İş Bankası’nın önündeyiz. 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu için bir bağışta bulunduk. Bu bağışın esas sebebi şudur; “Çünkü bizim Cumhurbaşkanı adayımızın örtülü ödenekleri yok. Bizim Cumhurbaşkanı adayımızın kocaman sarayları ve o sarayların günlük olarak yaptığı milyonluk harcamaları yok. Bizim Cumhurbaşkanı adayımızın arkasında kocaman bir halk var. Ve biz halk hareketi olarak bu bağışı yaptık. Umuyoruz ki, halkın iktidarı en yakın zamanda gerçekleşecek” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.