Başkan Ceritoğlu Sengel’den 1 Mayıs mesajı: Hepimiz aynı tarafız

Yerel 02.05.2023 - 16:31, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 5701+ kez okundu.
 

Başkan Ceritoğlu Sengel’den 1 Mayıs mesajı: Hepimiz aynı tarafız

Başkan Ceritoğlu Sengel’den 1 Mayıs mesajı: Hepimiz aynı tarafız
BAŞKAN CERİTOĞLU SENGEL’DEN 1 MAYIS MESAJI: HEPİMİZ AYNI TARAFIZ Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle belediye çalışanları ile bir araya geldi. Belediye emekçilerinin bayramını kutlayan Başkan Ceritoğlu Sengel; “Ne emekleriniz küçümsenebilir ne varlığınızın kıymeti tarif edilebilir. İşin onu bunu yoktur belki ama gerçekten çok değerlisiniz. Benim için çok değerlisiniz. Belediye çalışanı değil birey olarak değerlisiniz. Aramızda bir patronaj ve işçi ilişkisi yok. Siz halka hizmet ediyorsunuz. Ben de halka hizmet ediyorum. Aslında hepimiz aynı tarafız. Toplu iş sözleşmesinde de anlatamadığım şey buydu biz hepimiz aynı tarafız. Emeklerinize sağlık. Bayramınız kutlu olsun” dedi.
Başkan Ceritoğlu Sengel’den 1 Mayıs mesajı: Hepimiz aynı tarafız
BAŞKAN CERİTOĞLU SENGEL’DEN 1 MAYIS MESAJI: HEPİMİZ AYNI TARAFIZ
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle belediye çalışanları ile bir araya geldi.
Belediye emekçilerinin bayramını kutlayan Başkan Ceritoğlu Sengel; “Ne emekleriniz küçümsenebilir ne varlığınızın kıymeti tarif edilebilir. İşin onu bunu yoktur belki ama gerçekten çok değerlisiniz. Benim için çok değerlisiniz. Belediye çalışanı değil birey olarak değerlisiniz. Aramızda bir patronaj ve işçi ilişkisi yok. Siz halka hizmet ediyorsunuz. Ben de halka hizmet ediyorum. Aslında hepimiz aynı tarafız. Toplu iş sözleşmesinde de anlatamadığım şey buydu biz hepimiz aynı tarafız. Emeklerinize sağlık. Bayramınız kutlu olsun” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.