​CHP EFES SELÇUK 2.TUR İÇİN HAZIR

Siyaset 18.05.2023 - 14:48, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 5101+ kez okundu.
 

​CHP EFES SELÇUK 2.TUR İÇİN HAZIR

BELEDİYE ÇALIŞANLARI VE PARTİLİLERDEN TAM DESTEK
Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 2.tur hazırlıklarına başlayan CHP Efes Selçuk İlçe Örgütüne belediye çalışanlarından ve partililerden tam destek geldi.   CHP Selçuk İlçe Binasına gelerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2.tur için göreve hazır olduklarını belirten belediye çalışanları ve partililer herkesi göreve davet ettiler.   Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiği Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihindeki dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına adım adım yaklaşırken bu ruh ve kararlılıkla daha çok çalışacaklarına vurgu yapan CHP Efes Selçuk Gençlik Kolları Başkanı Mithatcan Durur, ilçedeki tüm gençleri CHP çatısı altına davet ederek; "Az kaldı, kazanacağız" dedi. Parti binasına akın eden vatandaşları ve belediye çalışanlarını gören Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesaplarından şu paylaşımı yaptı: "Buradayız, kazanacağız... Partimize gelerek umut ve kararlılığımıza güç veren çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ya hep beraber ya hiç birimiz!"
BELEDİYE ÇALIŞANLARI VE PARTİLİLERDEN TAM DESTEK
Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 2.tur hazırlıklarına başlayan CHP Efes Selçuk İlçe Örgütüne belediye çalışanlarından ve partililerden tam destek geldi.
 
CHP Selçuk İlçe Binasına gelerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2.tur için göreve hazır olduklarını belirten belediye çalışanları ve partililer herkesi göreve davet ettiler.
 
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiği Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihindeki dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına adım adım yaklaşırken bu ruh ve kararlılıkla daha çok çalışacaklarına vurgu yapan CHP Efes Selçuk Gençlik Kolları Başkanı Mithatcan Durur, ilçedeki tüm gençleri CHP çatısı altına davet ederek; "Az kaldı, kazanacağız" dedi.

Parti binasına akın eden vatandaşları ve belediye çalışanlarını gören Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesaplarından şu paylaşımı yaptı: "Buradayız, kazanacağız... Partimize gelerek umut ve kararlılığımıza güç veren çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ya hep beraber ya hiç birimiz!"
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.