EFES SELÇUK’TA RAMAZAN DAYANIŞMASI DEVAM EDİYOR

Yerel 14.04.2023 - 10:40, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 6196+ kez okundu.
 

EFES SELÇUK’TA RAMAZAN DAYANIŞMASI DEVAM EDİYOR

EFES SELÇUK’TA RAMAZAN DAYANIŞMASI BÜYÜYOR
    Efes Selçuk Belediyesi Ramazan ayı sebebiyle dayanışmayı büyütmeye devam ediyor. Ramazan dayanışması kapsamında Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 350 yurttaşa erzak fişi ulaştırılıyor. Ulaştırılan erzak fişleriyle yurttaşlar ihtiyaçları olan gıda maddelerini satın alabiliyor. Konu ile ilgili bilgi veren Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdür Vekili Engin Kaçer; “Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzak kolisi yardımı yapılıyordu. Şimdi ihtiyaçlarına göre 350 vatandaşımıza erzak fişi vererek onların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Dayanışma ruhunu geliştirmeyi, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamayı, bir nebze olsun onlara nefes aldırmayı amaçlıyoruz. Erzak fişi dağıtımı ile bu Ramazan’da da dayanışmayı büyütüyoruz” dedi. Derinleşen ekonomik krize bağlı olarak alım gücünün düşmesi sebebiyle kentte dayanışma faaliyetlerine ağırlık veren Efes Selçuk Belediyesi Ramazan Ayı başlarken İftar Kart uygulaması kapsamında 102 aileye toplam 153 bin TL tutarında tanımlanan bakiyelerle ihtiyaç sahibi yurttaşların yanı sıra kent ekonomisine de katkı sundu.
EFES SELÇUK’TA RAMAZAN DAYANIŞMASI BÜYÜYOR
 
 
Efes Selçuk Belediyesi Ramazan ayı sebebiyle dayanışmayı büyütmeye devam ediyor. Ramazan dayanışması kapsamında Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 350 yurttaşa erzak fişi ulaştırılıyor. Ulaştırılan erzak fişleriyle yurttaşlar ihtiyaçları olan gıda maddelerini satın alabiliyor.
Konu ile ilgili bilgi veren Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdür Vekili Engin Kaçer; “Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzak kolisi yardımı yapılıyordu. Şimdi ihtiyaçlarına göre 350 vatandaşımıza erzak fişi vererek onların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Dayanışma ruhunu geliştirmeyi, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamayı, bir nebze olsun onlara nefes aldırmayı amaçlıyoruz. Erzak fişi dağıtımı ile bu Ramazan’da da dayanışmayı büyütüyoruz” dedi.
Derinleşen ekonomik krize bağlı olarak alım gücünün düşmesi sebebiyle kentte dayanışma faaliyetlerine ağırlık veren Efes Selçuk Belediyesi Ramazan Ayı başlarken İftar Kart uygulaması kapsamında 102 aileye toplam 153 bin TL tutarında tanımlanan bakiyelerle ihtiyaç sahibi yurttaşların yanı sıra kent ekonomisine de katkı sundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.