​Erdoğan ve Kılıçdaroğlu, bir gün arayla İzmirlilere seslenecek

Siyaset 24.04.2023 - 13:42, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 6004+ kez okundu.
 

​Erdoğan ve Kılıçdaroğlu, bir gün arayla İzmirlilere seslenecek

​Erdoğan ve Kılıçdaroğlu, bir gün arayla İzmirlilere seslenecek
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir gün arayla İzmir'e geliyorlar. Erdoğan, 29 Nisan Cumartesi günü, Kılıçdaroğlu ise 30 Nisan Pazar günü Gündoğdu Meydanı’ndan İzmirlilere seslenecekler. Türkiye 14 Mayıs Pazar günü, Cumhurbaşkanı seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandık başına gidecek. Tarihi seçime 20 gün kaldı. Cumhurbaşkanı adayları ve siyasi partiler seçim çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Bu seçim döneminde adaylar kampanyalarının büyük kısmını depremden etkilenen bölgelere ayırırken, büyük mitingleri sona doğru sakladılar. Bu kapsamda İzmir Gündoğdu Meydanı'nda hafta sonu hem AK Parti'nin hem de CHP'nin mitingi var. Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’te miting düzenleyecek ve İzmirlilere seslenecek. KILIÇDAROĞLU PAZAR GÜNÜ GELİYOR AK Parti'nin mitinginden bir gün sonra 30 Nisan Pazar günü ise Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 17.00’de Gündoğdu Meydanı’ndan İzmirlilere seslenecek. Kılıçdaroğlu'na İzmir mitinginde Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da eşlik etmesi bekleniyor.    
​Erdoğan ve Kılıçdaroğlu, bir gün arayla İzmirlilere seslenecek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir gün arayla İzmir'e geliyorlar. Erdoğan, 29 Nisan Cumartesi günü, Kılıçdaroğlu ise 30 Nisan Pazar günü Gündoğdu Meydanı’ndan İzmirlilere seslenecekler.

Türkiye 14 Mayıs Pazar günü, Cumhurbaşkanı seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandık başına gidecek.

Tarihi seçime 20 gün kaldı. Cumhurbaşkanı adayları ve siyasi partiler seçim çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Bu seçim döneminde adaylar kampanyalarının büyük kısmını depremden etkilenen bölgelere ayırırken, büyük mitingleri sona doğru sakladılar.

Bu kapsamda İzmir Gündoğdu Meydanı'nda hafta sonu hem AK Parti'nin hem de CHP'nin mitingi var.

Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’te miting düzenleyecek ve İzmirlilere seslenecek.

KILIÇDAROĞLU PAZAR GÜNÜ GELİYOR
AK Parti'nin mitinginden bir gün sonra 30 Nisan Pazar günü ise Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 17.00’de Gündoğdu Meydanı’ndan İzmirlilere seslenecek.

Kılıçdaroğlu'na İzmir mitinginde Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da eşlik etmesi bekleniyor.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.