EFES SELÇUK’LU İKİ DİŞ HEKİMİ KIZ KARDEŞİN ÖYKÜSÜ

Güncel 12.07.2024 - 09:26, Güncelleme: 12.07.2024 - 16:02 5144+ kez okundu.
 

EFES SELÇUK’LU İKİ DİŞ HEKİMİ KIZ KARDEŞİN ÖYKÜSÜ

EFES SELÇUK’LU İKİ DİŞ HEKİMİ KIZ KARDEŞİN ÖYKÜSÜ
Efes Selçuklu Kardeşler Ceren Ve Cansu Ekmekcioğlu İzmir Karşıyakada kendi Klinklerini Açtılar. İzmir Selçuk’ta Selçuk Lisesi’nde görev yapan felsefe öğretmeni Erol Ekmekcioğlu ve 19 Mayıs İlköğretim Okulu’nda görev yapan Fransızca öğretmeni Hatice Ekmekcioğlu’nun kızları Ceren ve Cansu Ekmekcioğlu Selçuk’ta lise öğrenimlerini tamamladılar. Daha sonra Ceren Ekmekcioğlu 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi, Cansu Ekmekcioğlu 2005 Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazandılar. Ceren Ekmekcioğlu Katip Çelebi Üniversitesi’nde doktorasını tamamlayıp Ağız, Diş ve Çene Cerrahı unvanı almıştır. Yıllarca farklı eğitim ve sempozyumlara katılarak güncel bilgileri takip eden ve çeşitli kamu kuruluşlarında görev yapan kardeşler istifa ederek İzmir Mavişehir’de mesleki tecrübelerini gösterebilecekleri kendi diş kliniklerini Ceodent Dental Clinic adı altında kurdular. Kadın girişimci olarak kadınların neler yapabileceğini, aynı zamanda aynı aileden iki kız kardeşin neler başarabileceğini gösterebilmek anlamında gururlular. Açtıkları Klinikte  yapıtlıkları tedavi işlemlerini anlatan kardeşler  İmplant, zirkonyum, lamina gibi protetik müdahaleler, gülüş tasarımı, bonding işlemi, bleaching, botoks, kanal tedavisi, çocuk diş hekimliği ve ortodonti gibi kapsamlı müdahaleler yapılabildiğini belirttiler. Ceodent Dental Clinic Yalı Mh. 6518 Sk. No:29B Karşıyaka İzmir’de kurulmuştur. Randevu almak isteyen hastalar 0 537 776 53 33 numaralı telefondan kendilerine ulaşabilirler.                         
EFES SELÇUK’LU İKİ DİŞ HEKİMİ KIZ KARDEŞİN ÖYKÜSÜ

Efes Selçuklu Kardeşler Ceren Ve Cansu Ekmekcioğlu İzmir Karşıyakada kendi Klinklerini Açtılar.

İzmir Selçuk’ta Selçuk Lisesi’nde görev yapan felsefe öğretmeni Erol Ekmekcioğlu ve 19 Mayıs İlköğretim Okulu’nda görev yapan Fransızca öğretmeni Hatice Ekmekcioğlu’nun kızları Ceren ve Cansu Ekmekcioğlu Selçuk’ta lise öğrenimlerini tamamladılar. Daha sonra Ceren Ekmekcioğlu 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi, Cansu Ekmekcioğlu 2005 Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazandılar. Ceren Ekmekcioğlu Katip Çelebi Üniversitesi’nde doktorasını tamamlayıp Ağız, Diş ve Çene Cerrahı unvanı almıştır. Yıllarca farklı eğitim ve sempozyumlara katılarak güncel bilgileri takip eden ve çeşitli kamu kuruluşlarında görev yapan kardeşler istifa ederek İzmir Mavişehir’de mesleki tecrübelerini gösterebilecekleri kendi diş kliniklerini Ceodent Dental Clinic adı altında kurdular. Kadın girişimci olarak kadınların neler yapabileceğini, aynı zamanda aynı aileden iki kız kardeşin neler başarabileceğini gösterebilmek anlamında gururlular.

Açtıkları Klinikte  yapıtlıkları tedavi işlemlerini anlatan kardeşler  İmplant, zirkonyum, lamina gibi protetik müdahaleler, gülüş tasarımı, bonding işlemi, bleaching, botoks, kanal tedavisi, çocuk diş hekimliği ve ortodonti gibi kapsamlı müdahaleler yapılabildiğini belirttiler. Ceodent Dental Clinic Yalı Mh. 6518 Sk. No:29B Karşıyaka İzmir’de kurulmuştur. Randevu almak isteyen hastalar 0 537 776 53 33 numaralı telefondan kendilerine ulaşabilirler.

 

             

      

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.